Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το προφίλ της Sevilla

Το προφίλ της Sevilla

Deja vu του τελικού του Europa League του 2016 ήταν η αντάμωση των Liverpool και Sevilla στον πέμπτο όμιλο του φετινού UEFA Champions League. H ισπανική ομάδα πέρασε ένα πολύ πιο δύσκολο καλοκαίρι σε σχέση με τη Liverpool. Ένα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές. Ο Jorge Sampaoli αποχώρησε για την εθνική ομάδα της Αργεντινής και πλέον αρχιτέκτονας της ομάδας είναι ο συμπατριώτης του, Eduardo Berizzo.

O πρώην τεχνικός των Estudiantes και Celta Vigo κέρδισε με το έργο του στους Γαλιθιάνους τη θέση στην άκρη του πάγκου του Sanchez Pizjuan. Ένας προπονητής που όσοι τον ξέρουν καλά λένε πως είναι βαθιά επηρεασμένος από την προπονητική αντίληψη και ιδεολογία του σπουδαίου Marcelo Bielsa. Ο Berizzo καλείται να χτίσει μία νέα Σεβίλλη σε ένα καλοκαίρι πολλών αποχωρήσεων.

Από την ομάδα αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές εκ των οποίων αρκετοί ήταν βασικές μονάδες. Τέτοιοι ήταν ο Mariano ο δεξιός μπακ, ο Adel Rami κεντρικός αμυντικός, ο Vitolo καλύτερος παίκτης της περυσινής χρονιάς, οι Jovetic και Vietto από την επιθετική γραμμή, ο ασταθής Samir Nasri, o παλιός Vicente Iborra, o σκληροτράχυλος Kranevitter, ο βασικός αριστερός μπακ Benoit Tremoulinas και ο αναλώσιμος Konoplyanka.

Με τόσες αποχωρήσεις δεν θα μπορούσαν να μην είναι αυξημένες και οι αφίξεις. Οι Corchia και Kjaer αποκτήθηκαν από Lille και Fenerbache για τα κενά στην άμυνα, ο Guido Pizarro ένας εξαιρετικός αμυντικός χαφ αποκτήθηκε στο κέντρο μαζί με τον μαγικό αρτίστα αλλά αργό Ever Banega που επέστρεψε, ενώ οι Nolito, Jesus Navas και Borga Lasso (ο τελευταίος από τη δεύτερη ομάδα) θα ενισχύσουν τα άκρα. Ο Luis Muriel που ήρθε από το Campionato και είναι η ακριβότερη μετεγγραφή της Sevilla στην ιστορία της θα καλύψει τη θέση του βασικού επιθετικού.

Η Sevilla μάλλον θα αποκτήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, με τους Ανδαλουσιάνους να συζητούν ακόμη με την Inter για την επιστροφή του Jovetic ενώ φαίνεται να μένει στην ομάδα ο τρομερός μέσος Nzonzi (πιθανότατα τον θυμάστε από την παρουσία του στη Stoke) που ήθελε να πάει στη Juventus αλλά η Vecchia Signora δεν πλήρωσε τη ρήτρα του παίκτη και εν τέλει μάλλον μένει δίνοντας τεράστιο στήριγμα στον Berizzo.

O Berizzo αγωνίζεται με ένα 4-3-3 στις περισσότερες των περιπτώσεων ωστόσο τα αγωνιστικά της Sevilla θα τα δούμε αναλυτικά λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια με τη Liverpool.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com