Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλοι Champions League και άλλοι στο μπαρμπέρικο!

Άλλοι Champions League και άλλοι στο μπαρμπέρικο!

H xθεσινή μέρα ήταν μέρα γιορτής για τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Liverpool. Ή τουλάχιστον για όλους ήθελαν να χαρούν και να το ζήσουν. Οι παίκτες του Klopp το ήθελαν και έδωσαν όλη τους την ψυχή κάτι που αποτυπώθηκε περίτρανα στην εμφάνιση της ομάδας. Ο Philippe Coutinho παρουσιάστηκε άρρωστος από τον Jurgen Klopp την Τρίτη το βράδυ στη συνέντευξη τύπου. Πέρα από το διαφαίνομενο πρόβλημα στην πλάτη εδώ και 3 εβδομάδες.

Αλλά με πόνο και ιό να τον βασανίζουν μαζί βρήκε το «κουράγιο» και πήγε μέχρι το μπαρμπέρικο για το νέο του look στο μαλλί. Και μάλιστα τη μέρα του αγώνα. Ο Coutinho οφείλει ένα συγγνώμη σε όλη την ομάδα και κατόπιν στους φιλάθλους της. Οποιαδήποτε μέρα κυλά μετά την 11η Αυγούστου χάνει κι άλλους πόντους στην εμπιστοσύνη της Liverpool. Επειδή ΔΕΝ πρόκειται να λάβει τη μετεγγραφή που θέλει, πρέπει σιγά σιγά να προετοιμάσει το έδαφος της επανένταξής του. Διότι δεν τον παίρνει να «πονά» συνεχώς. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν θα πάει ευρισκόμενος στην κερκίδα.

Και μιας και μιλήσαμε και για την Εθνική, μήπως το ιατρικό επιτελείο της Selecao να ελέγξει το πρόβλημα του στην πλάτη; Τρεις εβδομάδες είναι αυτές. Εκτός και αν προμηθεύονται και αυτοί τις ίδιες «καταλανικές ασπιρίνες»..

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com