Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hoffenheim-Liverpool (preview)

Hoffenheim-Liverpool (preview)

Ήρθε η ώρα για την προεπισκόπηση της πρώτης φετινής ευρωπαικής αναμέτρησης της Liverpool και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν πολλές ακόμη προεπισκοπήσεις αγώνων της στο Champions League. Αντίπαλος της η γερμανική Hoffenheim στην Rhein Neckar Arena. Σέντρα στις 21.45 ώρα Ελλάδος.

Δηλώσεις : Serge Gnabry (μέσος Hoffenheim) : « Πρώτα παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες θα προσεγγίσουν διαφορετικά το παιχνίδι από τα προηγούμενα και θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.»

Jurgen Klopp : «Είναι δυνατοί. Είμαστε δυνατοί. Έτσι θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε και οι δύο υψηλούς στόχους.»

Αγωνιστικά νέα : Hoffenheim : Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του είναι ο Julian Nagelsmann. Kramaric και Wagner ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Liverpool : Εκτός οι Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Nathan Clyne, Adam Lallana και Danny Ings. Ενδεχομένως να κάνει ντεμπούτο ο Robertson.

Match facts : -Η Hoffenheim είναι αήττητη στα τελευταία της 17 παιχνίδια εντός έδρας ενώ στα τελευταία 22 έχασε μόλις 1.

-Στα τελευταία της 13 παιχνίδια εντός έδρας κράτησε 8 φορές καθαρή εστία.

-Μόλις 1 νίκη έχει καταγράψει στην ιστορία της η Liverpool επί Γερμανικού εδάφους.

-Ποτέ δεν έχει αποκλειστεί αγγλική ομάδα στο γύρο των play off του Champions League.

Διαιτητής : Bjorn Kuipers

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com