Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Στέλναμε φωτογραφίες στον Jurgen για να δείξουμε ότι είμαστε «fit»»

«Στέλναμε φωτογραφίες στον Jurgen για να δείξουμε ότι είμαστε «fit»»

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, ο Simon Mignolet μίλησε για την δουλειά όλων στις διακοπές, τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και για το Premier League Asia Trophy, δείχνοντας ενθουσιασμό που επέστρεψε πίσω.

«Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας ήταν πραγματικά πολύ καλές για εμάς. Προπονούμασταν σκληρά και το απολαμβάναμε. Παίξαμε δύο φιλικά (με Tranmere και Wigan) όμως αυτή την στιγμή δεν είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν πέρυσι»

»Όμως δουλέψαμε σκληρά πριν την προετοιμασία. Όλοι γυρίσαμε σε καλή κατάσταση. Όταν αρχίζει η προπόνηση, είναι όλα για το γνωρίσεις τον άλλον ξανά. Είναι τα πρώτα βήματα»

»Μετά από τα ματς με το Βέλγιο, πέρασα λίγο χρόνο με την οικογένεια μου. Όμως εν τω μεταξύ, στέλναμε (εννοεί οι παίκτες) μηνύματα με φωτογραφίες στον προπονητή για να δείξουμε ότι κρατιόμασταν σε καλή κατάσταση. Ακόμα και τότε, πρέπει να κρατιέσαι σε φόρμα. Είχα ένα καλό διάλειμμα, όμως τώρα ανυπομονώ για την νέα σεζόν»

Μιλώντας για το Premier League Asia Trophy, είπε:

«Είναι καλή προετοιμασία γιατί αντιμετωπίζεις ομάδες Premier League. Στον δρόμο για την νέα χρονιά, παίζεις παρόμοιο στυλ ποδοσφαίρου με αυτό που θα αντιμετωπίσεις. Ελπίζουμε σε καλύτερες συνθήκες και ο καιρός είναι διαφορετικός. Αλλά είναι ωραίο να δείξεις στους φιλάθλους πως η PL είναι εδώ και την βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια» είπε ο Βέλγος τερματοφύλακας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com