Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλαγή στις ομάδες των προκριματικών του Champions League;

Αλλαγή στις ομάδες των προκριματικών του Champions League;

Ένα αλαλούμ στο θέμα του πρωταθλητή Ρουμανίας ενδέχεται να αλλάξει τον εκπρόσωπο της Ρουμανίας στα γκρουπ πρωταθλητών και μη πρωταθλητών των προκριματικών του Champions League, κι επομένως πιθανό αντίπαλο της Liverpool στα play off της διοργάνωσης.

Το CAS σήμερα αναμένεται να εκδώσει απόφαση, η οποία μπορεί να αλλάξει τον πρωταθλητή Ρουμανίας. Το πρωτάθλημα Ρουμανίας βρήκε τις Viitorul Constanta και Steaua Bucuresti ισόβαθμες, με την Viitorul να κατακτάει τον τίτλο επειδή υπερτερούσε στα μεταξύ τους παιχνίδια (3-1 νίκη εντός και 1-1 εκτός) για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως η Steaua είχε καλύτερο συντελεστή τερμάτων. 

Τώρα, η Steaua ζητάει να υπολογιστούν και τα μεταξύ τους παιχνίδια στην regular season του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια. Αν η απόφαση δικαιώσει την Steaua, τότε η Viitorul, την οποία προπονεί ο σπουδαίος Ρουμάνος παλαίμαχος, Georghe Hadji, θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο στην κατηγορία των μη πρωταθλητών και θα είναι πιθανή αντίπαλος της Liverpool, αν προκριθεί στα play off.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com