Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carragher για μεταγραφές

Carragher για μεταγραφές

Μπορεί η περίοδος των μεταγραφών να ξεκίνησε σήμερα,αλλά οι φίλοι των Κόκκινων νιώθουν σαν να πέρασε ήδη αρκετός καιρός από τότε που ξεκίνησε αυτή.

Ο Dominic Solanke ήρθε, ο Virgil van Dijk φαίνεται να επέστρεψε(;) στο Νότο το ίδιο γρήγορα όσο όταν πλησίαζε στο τέλος της μεταγραφής του στο Merseyside, ενώ μεγάλο ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί η περίπτωση του Mo Salah!

Φαίνεται ότι οι Κόκκινοι δεν είχαν την πιο «απαλή» αρχή στις κινήσεις που έπρεπε να κάνουν για την περίοδο αυτή, αλλά τουλάχιστον συνεχίζει να υπάρχει ελπίδα όσο δείχνουν να παραμένουν ενεργοί και να εξετάζουν όλες τις επιλογές τους.

Ο Jamie Carragher είπε λοιπόν την άποψη του στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται, για τις κινήσεις της Liverpool λέγοντας «Ποτέ δεν ξέρεις ποιόν θα φέρει η ομάδα τελικά».

«Νιώθω το ίδιο όπως και όλοι οι άλλοι οπαδοί αυτήν την περίοδο.Υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφερόμαστε.»

Και συνέχισε : «Αυτό πάντως δεν συμβαίνει πάντα, και ισχύει για όλες τις ομάδες.Είμαι σίγουρος ότι κατά καιρούς παίρνεις το νούμερο 2 ή το νούμερο 3 στη λίστα σου αλλά έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο«!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com