Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καταγγέλλει για παράνομη προσέγγιση η Southampton!

Καταγγέλλει για παράνομη προσέγγιση η Southampton!

Καταγγελία στην Premier League για παράνομη προσέγγιση του Virgil Van Dijk από τη Liverpool, ίσως να έχει κάνει η Southampton, σύμφωνα με δημοσίευμα της Southampton Daily Echo. Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, οι ιδιοκτήτες του συλλόγου είναι «έξω φρενών» από τα δημοσιεύματα τα οποία γράφουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία του παίκτη με τη Liverpool και γι’αυτό το λόγο θα απευθυνθούν στη διοργανώτρια αρχή με σκοπό να ερευνήσει για το αν έγιναν σε θεμιτά πλαίσια ή όχι οι συνομιλίες της ομάδας με την πλευρά του παίκτη.

Όπως αναφέρει εν συνεχεία η Daily Echo, αυτή η αποφασιστικότητα του Van Dijk να μεταγραφή στη Liverpool ενισχύει την σκληρή στάση των «Saints» οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσο εύκολα «αγοραπωλησίες» για τον Ολλανδό σέντερ μπακ.

Με τα πρωινά δημοσιεύματα πάντως να μιλάνε για απόσυρση του ενδιαφέροντος της Manchester City για τον παίκτη, είναι ξεκάθαρο πως η κούρσα για τον Van Dijk αποκτάει ένα άλογο, τη Liverpool. Με τον παίκτη σύμμαχό τους, οι «Reds» έχουν τεράστιο διαπραγματευτικό χαρτί και η κίνηση αυτή της Southampton είναι αρκετά λογική, αν σημαίνει πως οι «Saints» πιστεύουν ότι χάνουν τον έλεγχο της υπόθεσης και χρειάζονται το πάνω χέρι για να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για τον παίκτη ή ακόμα και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως αναφέραμε το πρωί, με τον Mamadou Sakho να είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους «Saints».

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com