Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Premier με ήρωα Ward η Huddersfield!

Στην Premier με ήρωα Ward η Huddersfield!

ward

Για άλλο ένα παιχνίδι πρωταγωνιστής της Huddersfield εμφανίστηκε ο δανεικός από τη Liverpool, Danny Ward! Ο τερματοφύλακας των Terriers ήταν ο ήρωας του απογεύματος, στον μεγάλο τελικό των play off της Championship μεταξύ Huddersfield και Reading, καθώς με δική του απόκρουση στο κρίσιμο πέναλτι του Obita, η ομάδα του Yorkshire πήρε το πλεονέκτημα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με τον Christopher Schindler να σκοράρει και να στέλνει στην Premier League την ομάδα του!

Αυτό το παιχνίδι κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία εξαιρετικότατη χρονιά του Ward κάτω από τα δοκάρια της Huddersfield, με τον David Wagner, καλό φίλο του Jurgen Klopp, να θέλει να κρατήσει τον τερματοφύλακα της Liverpool και την επόμενη σεζόν. Αυτό πάντως δεν είναι καθόλου σίγουρο, καθώς ο Jurgen Klopp με δηλώσεις του, αφού έδωσε τα εύσημα στον Ουαλό τερματοφύλακα, αποκάλυψε πως του χρόνου έχει σκοπό να τον συμπεριλάβει στα σχέδια της  ομάδας, καθώς έχει κερδίσει τη θέση του, έστω και ως τρίτου τερματοφύλακα, και με το παραπάνω.

«Κάνει φανταστική σεζόν» είχε δηλώσει ο Klopp. «Είναι παίκτης μας, επομένως θα τον φέρουμε στην ομάδα την επόμενη σεζόν και θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός στη θέση.»

Ο Ward έκανε μια γεμάτη χρονιά, «γράφοντας» 46 εμφανίσεις με την ομάδα του David Wagner.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com