Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Parlour: «Να πουλήσει η Liverpool τον Sturridge»

Parlour: «Να πουλήσει η Liverpool τον Sturridge»

Την ανησυχία του για το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει πια ο Daniel Sturridge στο υψηλό επίπεδο, λόγω των συχνών τραυματισμών του, εξέφρασε ο παλαίμαχος παίκτης της Arsenal, Ray Parlour. Μιλώντας στο talkSPORT,ο Parlour πιστεύει ότι η αναξιόπιστη φυσική κατάσταση του παίκτη είναι αυτό που τον κάνει αμφίβολο πια για το τοπ επίπεδο.

«Δεν τον βλέπω να έχει μέλλον στη Liverpool» είπε ο Parlour. «Είναι η θέση που πρέπει να κοιτάξουν στη Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι, του σέντερ φορ. Πάρε έναν παίκτη πραγματικό επίκεντρο προσοχής, που μπορεί να κρατήσει μπάλα, έχεις φανταστικούς παίκτες πίσω του, το ξέρουμε αυτό. Έχεις Coutinho, Lallana, Firmino, φοβερούς παίκτες. Ο Mane επίσης, αν και είναι εκτός τραυματίας.»

«Νομίζω ότι ο επιθετικός θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα και ο Jurgen Klopp χρειάζεται κάποιον που θα αποδίδει κάθε βδομάδα. Κάτι σαν τον Harry Kane, που ξέρω ότι απλώς ήταν λίγο άτυχος τελευταία. Όμως είναι κάποιος που δεν έχει αυτές τις ατυχίες με τους τραυματισμούς κάθε τόσο και κάτι τέτοιο θέλουν στη Liverpool και μετά ο Sturridge θα είναι στον δρόμο για έξω. Πολλές ομάδες θα τον θέλουν, γιατί όχι η West Ham;» κατέληξε ο Parlour.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com