Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η περισσότερη μεταγραφική δουλειά μας έχει ήδη γίνει»

Klopp: «Η περισσότερη μεταγραφική δουλειά μας έχει ήδη γίνει»

«Σχεδόν έτοιμη» χαρακτήρισε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Middlesbrough, την μεταγραφική προετοιμασία της Liverpool για τη νέα σεζόν, ο Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε πως αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα για να γίνουν, έχει δουλέψει ήδη αρκετά και έχει δημιουργήσει ένα κατάλληλο κλίμα για να ολοκληρωθεί σύντομα το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

«Έχουμε πάνω κάτω κάνει [τη δουλειά που είναι να γίνει].» είπε ο Klopp. «Θα δούμε τώρα. Η πιο πολλή δουλειά έχει γίνει, βεβαίως. Δεν είναι ότι αύριο θα συναντηθούμε με τον Michael Edwards και θα κάνουμε συζητήσεις για το τι χρειαζόμαστε! Έχουμε φτάσει πια στο σημείο που θα παρθούν οι αποφάσεις. Που θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις και όλα αυτά. Είναι όλα καλά, είμαστε προετοιμασμένοι και θα δούμε τι θα δουλέψει και τι όχι.»

Η Liverpool σίγουρα βοηθήθηκε αρκετά από την εξασφάλιση της παρουσίας της στο Champions League της επόμενης περιόδου, μιας και τόσο η οικονομική ενίσχυση όσο και η ενίσχυση… γοήτρου, της δίνουν ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί.

«Δεν έχουμε προπόνηση για τις επόμενες εβδομάδες. Πετάμε για Αυστραλία αύριο βράδυ, παίζουμε το παιχνίδι, επιστρέφουμε και ξεκινάνε οι διακοπές για όλους μας. Εγώ βέβαια έχω λίγη δουλίτσα να κάνω. Αλλά έχω δουλέψει σωστά στη ζωή μου όταν ήμουν νεότερος, οπότε λίγα τηλεφωνήματα δεν τα λες και δύσκολη δουλειά, ειδικά όταν μιλάμε για όμορφα πράγματα όπως είναι το ποδόσφαιρο και η Liverpool, μεταξύ άλλων» κατέληξε ο Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com