Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bilic: «Αποτυχημένοι αν μείνουν εκτός τετράδας»

Bilic: «Αποτυχημένοι αν μείνουν εκτός τετράδας»

Ως «αποτυχημένους» χαρακτήρισε τους «Reds» φέτος σε περίπτωση που μείνουν εκτός τετράδας και Champions League, ο προπονητής της West Ham, Slaven Bilic. Σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ο Bilic τόνισε πως η ομάδα του σκοπεύει να καταστρέψει τη σεζόν άλλης μίας ομάδας, μετά από την νίκη των «Σφυριών» επί της Tottenham, ήττα που καταδίκασε τις όποιες ελπίδες των Spurs για τίτλο.

«Κάθε πρωτάθλημα είναι δύσκολο αλλά έχεις έξι ομάδες που περιμένουν να πάρουν τον τίτλο και φυσικά θα είναι αποτυχημένες αν δεν πάνε στο Champions League.» δήλωσε ο Bilic. «Επομένως για την Liverpool, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος και στην τετράδα σε όλη τη σεζόν ισχύει το ίδιο.»

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ απογοητευμένοι αν δεν πετύχουν αυτόν τον στόχο τους και αν το κάνουν θα το παρουσιάσουν ως μεγάλο κατόρθωμα, το οποίο φυσικά είναι, σε αυτό το πρωτάθλημα. Περιμένω την ίδια αποφασιστικότητα και ομαδική δουλειά από εμάς όπως στο παιχνίδι με την Tottenham. Είναι μεγάλο παιχνίδι και για τη Liverpool όπως και για τους Spurs και ετοιμαζόμαστε να τους κάνουμε το ίδιο όπως κάναμε στον προηγούμενο αγώνα.»

«Δεν έχουμε πίεση και το βάρος αυτό έχει φύγει. Δεν χρειάζεται πια να είμαστε με ανοιχτά τα ραδιόφωνα ή να κοιτάζουμε τα Σαββατιάτικα παιχνίδια. Αυτό είναι θετικό οπότε μας περιμένω ακόμα καλύτερους απ’ ότι με τους Surs. Δεν είναι ότι είμαστε ασφαλείς και πάμε για διακοπές. Είναι η Liverpool εντός έδρας, στο τελευταίο μας παιχνίδι εντός πριν το τέλος. Δεν μπορεί να βρεθεί μεγαλύτερο παιχνίδι για τώρα.«

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com