Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα για Henderson δια στόματος Klopp

Νέα για Henderson δια στόματος Klopp

Ενημέρωση για την πορεία της αποθεραπείας του τραυματισμού του Jordan Henderson έδωσε ο Jurgen Klopp, καθώς οι «Reds» συνεχίζουν να κοιτάνε με ψυχραιμία και υπομονή την πορεία του αρχηγού της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 11 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με την Tottenham.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα γυρίσει πριν το τέλος της σεζόν» είπε ο Klopp. «Φυσικά και η επόμενη σεζόν είναι το αργότερο, αλλά όλα μπορούν να γίνουν. Μένουμε αισιόδοξοι γιατί είναι δυνατός. Από τη στιγμή που κάποιος δώσει το πράσινο φως θα είναι πίσω άμεσα, λόγω του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς του. Δεν σκέφτομαι για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά αυτό θα είναι το αργότερο που μπορεί να επιστρέψει. Δεν έχουμε πάρει τελική απόφαση για τη φετινή σεζόν.»

«Δεν ξέρουμε αν θα είναι πίσω αύριο ή την άλλη βδομάδα, γιατί μιλάμε για τον Jordan, που έχει ένα πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ακόμα και στην κολύμβηση, ξέρουμε ότι μπορούμε να τον περιμένουμε στο δευτερόλεπτο που θα κριθεί έτοιμος. Είναι από τα θέματα που απλά πρέπει να περιμένεις. Έτσι είναι το σώμα κάποιες φορές. Ο Jordan μπορεί να το διαχειριστεί πολύ καλά. Είναι το ιατρικό επιτελείο που λέει ότι πρέπει να ξεκουραστεί, απλά πρέπει να περιμένει, αυτό είναι όλο» κατέληξε ο Γερμανός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com