Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε μόνος του στα σενάρια ο Coutinho!

Απάντησε μόνος του στα σενάρια ο Coutinho!

Έμμεση αλλά σαφέστατη απάντηση στο σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής Sport έδωσε ο Philippe Coutinho στα πλαίσια της βράβευσής του με το βραβείο 5Times Player of the Year καθώς ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στην εκδήλωση της ένωσης παλαιών παικτών της ομάδας.

Η Sport στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρεται στο «Ναι» που έδωσε ο Coutinho στους ανθρώπους της Barcelona σχετικά με ενδεχόμενη μετεγγραφή του στο Nou Camp και λίγες ώρες αργότερα, ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως στοχεύει να κατακτήσει τίτλους στο Anfield : « Θέλω να πως ένα ευχαριστώ σε όλου (σ.σ απευθυνόμενος στους παλαιμάχους της ομάδας).  Είμαι πραγματικά περήφανος που κέρδισα την ψήφο των παλαιών παικτών της ομάδας. Ξέρω πως κέρδισαν πολλά με αυτό το σύλλογο και το ίδιο ελπίζω να κάνω και εγώ στο μέλλον» δήλωσε ο Βραζιλιάνος απαντώντας μόνος του στα σενάρια.

Για μία ακόμη φορά μάλλον πρόκειται για καταλανικά αποκυήματα της φαντασίας καθώς έχουμε εκφράσει πολλές φορές την περίσκεψή μας όσον αφορά στη γνησιότητα του ενδιαφέροντος των Blaugrana για τον παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com