Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Αλλάζει εντελώς το χορτάρι στο Anfield

Αλλάζει εντελώς το χορτάρι στο Anfield

tv

Σε αλλαγή του χορταριού και ολόκληρου του σχετικού συστήματος στο Anfield θα προχωρήσει η Liverpool αυτό το καλοκαίρι, μετά από αρκετά χρόνια. Το σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο γήπεδο χρονολογείται από το 2001, κάτι που σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει κατά πολύ την προτεινόμενη 10ετή χρήση του. Ένα ζήτημα το οποίο είχε αναφέρει πολλάκις ο Brendan Rodgers και τον προβλημάτιζε, καθώς παρατηρούσε ότι το σύστημα του χορταριού έχει προβλήματα και δεν βοηθούσε το passing game της ομάδας του.

Αποκορύφωμα το 2-2 με την Arsenal, τον Δεκέμβριο του 2014 στο οποίο παιχνίδι είχε δηλώσει ότι «ήταν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και τρομερής ποιότητας πάσες και κίνηση σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο«. Τώρα επιτέλους, έστω και αργά γι’αυτόν (θα το… χαρεί πάντως στην περίπτωση που εκπληρωθεί η «επιθυμία» του να συναντηθούν Celtic και Liverpool στο Champions League της επόμενης περιόδου), θα δικαιωθεί, καθώς οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Τελευταίο εμπόδιο για την αλλαγή του συστήματος ήταν τα έργα που γινόντουσαν στην Main Stand, όμως τώρα το χορτάρι μπορεί να αντικατασταθεί και θα γίνει με το πλέον σύγχρονο σύστημα φυσικού χορταριού με τεχνητές ίνες «Desso GrassMaster», μαζί με το ολοκληρωμένο σύστημα απορροής και άρδευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com