Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σπάνε κοντέρ οι τραυματισμοί του Sturridge!

Σπάνε κοντέρ οι τραυματισμοί του Sturridge!

Σχεδόν δύο χρόνια τραυματίας έχει μείνει ο Daniel Sturridge από τη στιγμή που υπέγραψε με τη Liverpool! Το ESPN FC συγκέντρωσε όλους τους τραυματισμούς του Άγγλου επιθετικού σε ένα μεγάλο infographic, το οποίο αποκαλύπτει την ατυχία (και την εύθραυστη φύση) του «Studge»!

Συγκεκριμένα, ο πρώτος τραυματισμός του Sturridge ήρθε τον Νοέμβριο του 2013 στον αστράγαλο και του στοίχησε 44 ημέρες αγωνιστικής δράσης. Το 2014, ο Sturridge έχασε 14 ημέρες τον Απρίλιο με χτύπημα τον οπίσθιο μηριαίο, για να ακολουθήσουν 5 ημέρες τον Ιούνιο λόγω αιματώματος, άλλες 10 τον Ιούλιο πάλι με τον οπίσθιο μηριαίο και τραυματισμοί απανωτά τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο σε τετρακέφαλο, γάμπα και ξανά τετρακέφαλο, που του στοίχησαν 146 ημέρες συνολικά!

Επιστροφή το 2015 και σχετικά υγιή μέχρι τον Μάρτιο, που έρχεται το μεγάλο χτύπημα/ Τον Μάρτιο εμφανίζεται ένας τραυματισμός στον γοφό που τον αφήνει εκτός για 13 ημέρες, όμως τελικά χρειάζεται εγχείρηση, και τον Απρίλιο ο Sturridge «βάζει νυστέρι» με την αποθεραπεία του Άγγλου να είναι 165 ημέρες και φυσικά να βάζει τέλος στη σεζόν του.

Η επόμενη σεζόν έρχεται, όμως τα προβλήματα μένουν. 36 ημέρες εκτός, με πρόβλημα στο γόνατο τον Οκτώβριο του 2015, άλλες 4 με μικροθεματάκι στο πόδι και τέλος  62 ημέρες εκτός, με τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο τον Δεκέμβριο. Επιστροφή στα γήπεδα το 2016 και νέο πρόβλημα τον Φεβρουάριο, με απουσία μίας εβδομάδας λόγω τραυματισμού στη γάμπα και σχετικά υγιής ως τον Μάιο, όπου πάλι το ίδιο σημείο θα τον αφήσει εκτός για άλλες 14 ημέρες. Προσθέτοντας άλλες 24 ημέρες με μικροπροβλήματα στον γοφό τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2016, το ιατρικό ιστορικό του Daniel Sturridge φαντάζει γεμάτο.

Όλα αυτά, χωρίς να υπολογιστούν τα μικροπροβλήματα με ιώσεις που τον ταλαιπώρησαν το 2017 όπως και ο τραυματισμός του αυτές τις ημέρες που θα του τελειώσει τη σεζόν για άλλη μία φορά. Το εντυπωσιακό σύνολο ημερών που ο Daniel Sturridge είναι τραυματίας αθροίζει στις 546, κάτι που μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε αν πρέπει να δοθεί άλλη ευκαιρία στον κατά τα λοιπά πολύ συμπαθή και αξιόλογο – αλλά πιο εύθραυστο από γυαλί – παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com