Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δύσκολο να πάρει άδεια εργασίας ο Allan

Δύσκολο να πάρει άδεια εργασίας ο Allan

Δύσκολο έως απίθανο να πάρει άδεια εργασίας ο Allan Rodrigues, ο οποίος βρίσκεται δανεικός από τη Liverpool στη Hertha Βερολίνου, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Γερμανικού συλλόγου. Ο Allan αποτελεί ένα μέλος του ευρύτερου rotation της Γερμανικής ομάδας και όχι βασικός παίκτης, κάτι που έχει αντίκτυπο στους «πόντους» που παίρνει για την έκδοση της άδειας εργασίας.

Ο Allan έχει παίξει 11 αγώνες και συνολικά λιγότερα από 600 λεπτά κάτι που δεν φτάνει για να καλύψει τα ελάχιστα απαιτούμενα για την έκδοση άδειας εργασίας. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Hertha, Michael Preetz, ούτε το να αγωνιστεί σε ολόκληρους του υπολειπόμενους 4 αγώνες των «πρωτευουσιάνων» θα είναι αρκετό για να πάρει τα απαραίτητα λεπτά.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μετά τον δανεισμό του στη Φινλανδική SJK, τη Βέλγικη Sint Truiden και την Γερμανική Hertha, o Allan μάλλον θα χρειαστεί να «ξενιτευτεί» άλλη μία σεζόν ή να αποτελέσει μόνιμα πια παρελθόν από τον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι ο Jurgen Klopp έχει τον βραζιλιάνο σε εκτίμηση. Αν τυχόν γίνει η έκπληξη και πάρει άδεια εργασίας, θα έχει να ανταγωνιστέι στο κέντρο τους Grujic, Ojo και Ejaria, οι οποίοι είναι τρεις παίκτες που περιμένουν επίσης τη δικιά τους ευκαιρία στην αντρική ομάδα του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com