Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το… τυχερό άλογο του Klopp!

Το… τυχερό άλογο του Klopp!

Μπορεί αύριο απόγευμα ο Jurgen Klopp να προσπαθεί να κάνει άλλο ένα βήμα για να κλειδώσει μία θέση για το Champions League της νέας περιόδου στο παιχνίδι απέναντι στη Stoke, όμως λίγη ώρα αργότερα, κάτι άλλο ίσως να τον… καίει!

Στο Aintree του Liverpool διεξάγεται το «Grand National», ένας από τους μεγαλύτερους ετήσιους αγώνες ιπποδρομίας στην Αγγλία, κάτι που όπως είναι λογικό (ίσως όχι τόσο σε εμάς, όσο στους Βρετανούς) συγκεντρώνει πάνω του αρκετά μεγάλο ποσοστό από τα βλέμματα του κοινού. Για αυτόν τον αγώνα ρωτήθηκε και ο Jurgen Klopp, ο οποίος αποκάλυψε το δικό του… τυχερό άλογο!

«Θα πόνταρα στον Τελευταίο Σαμουράι!» είπε ο Klopp. «Δεν είναι κακός! Είναι ένα από τα φαβορί, έτσι δεν είναι; Τι άλλο μπορώ να πω! Απλά ας ελπίζω ότι δεν θα είναι το μοναδικό μου τυχερό γεγονός αυτό το σαββατοκύριακο! Δεν ξέρω πολλά γι’αυτό το άθλημα, αλλά είδα μερικές από τις αντιδράσεις του κόσμου όταν ρώτησα γι’αυτό και μάλλον είναι καλό, έτσι; Τέλος πάντων, εμένα μου άρεσε η ταινία, οπότε ελπίζω και το άλογο να είναι καλό!» κατέληξε ο αστειευόμενος Jurgen Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com