Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν κινδυνέυει το Liverbird εξαιτίας Moshiri

Δεν κινδυνέυει το Liverbird εξαιτίας Moshiri

Κανένα φόβο σχετικά με την απομάκρυνση του Liverbird δεν χρειάζεται να έχουν οι φίλοι της Liverpool μετά από πρόσφατα σενάρια που προέκυψαν σχετικά με τη δραστηριότητα του μεγαλομετόχου της Everton, Farhad Moshiri.

Πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο, πωλήθηκε έναντι 48.000.000 λιρών το Liver building σε ομάδα επενδυτών συνεργάτης της οποίας ήταν και ο νέος μεγαλομέτοχος της Everton. Μάλιστα ο Moshiri είχε δηλώσει πως μετά την επένδυση του στην Everton η επένδυση του αυτή θα τον βοηθούσε να υλοποιήσει το πλάνο του για την αξιοποίηση του Liverpool ως μία πόλη-πόλο έλξης διεθνώς.

Μετά την επένδυση αυτή πολλοί φίλοι της Everton έσπευσαν να ζητήσουν από τον Moshiri την απόσυρση του Liverbird από τις φανέλες της Liverpool και οτιδήποτε σχετίζεται με την ομάδα. Κάτι όμως που δεν είναι νομικά δυνατό. Ειδικότερα, το 2012 η Liverpool κέρδισε δικαστική διμάχη για προστασία του εμβλήματος της ομάδας και απεικόνισής του όχι μόνο στις φανέλες αλλά και σε όλα της τα εμπορεύματα. Το 2010 ασφάλισε το σήμα της ώστε να πατάξει πλαστογράφους εμπορευμάτων.

Μάλιστα, επετεύχθη ειδική συμφωνία με το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης ώστε να χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικά εμβλήματα, οι Reds στην Ευρώπη και το συμβούλιο στο γραφείο διανοητικής ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Επομένως, η Liverpool είναι κατοχυρωμένη απέναντι στις όποιες ορέξεις από τη μεριά της Everton, ακόμη και αν εκείνες δεν εκφράζουν επίσημα το σώμα των Toffees αλλά προέρχονται κατά βάση από οπαδικές βάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com