Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Είχε ευκαιρίες να φύγει ο Lucas

Είχε ευκαιρίες να φύγει ο Lucas

Ο Lucas Leiva αποτελεί τον μακροβιότερο παίκτη στην ομάδα της Liverpool. Φέτος ο Βραζιλιάνος συμπληρώνει 10 χρονιά αφότου ήρθε από την Gremio το 2007. Ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως είχε ευκαιρίες να αποχωρήσει από το Anfield σε αυτά τα δέκα χρόνια.

«Πολλές φορές είχα την ευκαιρία να φύγω. Κάποιες φορές δεν ήθελε η ομάδα να φύγω, κάποιες φορές δεν ήθελα εγώ και πάντα ένιωθα πως κάτι λείπει ακόμη. Αν έφευγα, ένιωθα πως δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα. Πάντα όταν έρχεται ένας προπονητής αμφιβάλλεις για το μέλλον σου. Έρχεται και φέρνει παίκτες. Είχαμε πολλές κουβέντες με τον Hodgson όταν έφυγε ο Mascherano. Όλοι οι μεγάλοι πάικτες τότε όπως ο Mascherano ή ο Torres δεν ήταν χαρούμενοι, το καταλάβαινες και από τη γλώσσα του σώματος τους. Είχαμε πολλά προβλήματα τότε και με τους ιδιοκτήτες. Ούτε εγώ ήξερα το μέλλον μου μέχρι να φύγει ο Mascherano. Αν είχε μείνει, κατά πάσα πιθανότητα θα έφευγα. Ήταν κάπως σαν αν μείνει φεύγω και αν φύγει μένω.» ενώ ο Lucas μίλησε και για το αν ελπίζει να τον θυμούνται οι φίλοι της ομάδας :

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο σεβασμός που παίρνεις από τους ανθρώπους. Έτσι νιώθω πως θα με κοιτούν και θα με θυμούνται. Ένα παιδί με σκαμπανεβάσματα, που δεν ήταν ο αγαπημένος ή ο καλύτερος αλλά που πάντα πάλευε για τη φανέλα και την ομάδα.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com