Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη Γερμανία για το γόνατο o Lovren!

Στη Γερμανία για το γόνατο o Lovren!

Στη Liverpool ανησυχούν για τη φυσική κατάσταση του Dejan Lovren, o οποίος βρίσκεται στη Γερμανία αυτές τις ημέρες, για να συμβουλευτεί ειδικούς όσο αφορά τον τραυματισμό στο γόνατο του.
Ο Κροάτης έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του ενώ δήλωσε απών και στη μίνι προετοιμασία της La Manga, μένοντας στην Αγγλία για να βοηθηθεί περισσότερο στην αποκατάσταση του προβλήματος του. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία και την ταχύτητα της θεραπείας οπότε ταξίδεψε στη Γερμανία για να συμβουλευτεί ειδικούς πάνω στο θέμα. Αν και δεν έχει αποκλειστεί επίσημα όμως από την αποστολή της Liverpool στο Leicester, η φυσική του κατάσταση αποτελεί ίσως πρόβλημα για τον Klopp.
Η συνεργασία του Lovren με τον Matip στο κέντρο της άμυνας αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον Klopp, ο οποίος με την απουσία του πρώτου, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Lucas Leiva, εναντίον της Hull City και της Tottenham. O Klavan αποτελεί επίσης μία ακόμα επιλογή για τα μετόπισθεν.
Πάντως οι Κόκκινοι ελπίζουν ότι ο τραυματισμός του Lovren δεν είναι τόσο σοβαρός και ελπίζουν να τον χρησιμοποιήσουν στους εναπομείναντες 13 αγώνες του Πρωταθλήματος ,στον βαθμολογικό πίνακα του οποίου βρίσκονται μόλις ένα βαθμό μακριά από την τετράδα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com