Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Hull City (preview)

Liverpool-Hull City (preview)

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Liverpool και Hull προέρχονται από σημαντικές προκρίσεις στο League Cup και έρχονται αντιμέτωπες με ανεβασμένη ψυχολογία στο Anfield στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Να κάνουν 3 σερί τις νίκες τους θέλουν οι Reds ενώ να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα οι ΄΄Τίγρεις΄΄. Σέντρα στις 17.00 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool : 7 αλλαγές έκανε σε σχέση εμ το ματς κόντρα στην Chelsea ο Jurgen Klopp κόντρα στην Derby όμως η πρόκριση ήρθε σχετικά άνετα. Wijnaldum, Lallana ξεκουράστηκαν και επανέροχνται στην ενδεκάδα, αμφίβολος ο Sturridge που μετά το ματς στο Λονδίνο είχε μικροπροβλήματα και επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει. Επέστερεψε στο Κύπελλο ο Can αλλά μάλλον θα βρίσκεται στον πάγκο ενώ στο μεσοβδόμαδο επέστρεψε και ο 18χρονος Ovie Ejaria. Μόνιμα εκτός ο Gomez που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και ο Sakho που είναι ακόμη ανέτοιμος. Πιθανότητες να προτιμηθεί ο Karius στο τέρμα. Hull: Μόνιμα απόντες οι McGregor,Odubajo, Luer, νωρίς είναι ακόμη για τους Dawson, Bruce, Lenihan. Εξέτισε την αγωνιστική της ποινής του ο Livermore και είναι πάλι διαθέσιμος ενώ ο Mason είναι ένας από τα 6 καλοκαιρινά αποκτήματα που είναι πολύ πιθανόν να ντεμπουτάρουν.

Match facts : -Σε 20 ματς ανάμεσα στις 2 ομάδας η Hull μετρά 2 νίκες 5 ισοπαλίες και 13 ήττες όμως την τελευταία χρονιά που συναντήθηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ οι δύο ομάδες οι ΄΄Τίγρεις΄΄ πήραν σε 2 ματς 4 πόντους και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους 2 φορές.

-Σε 10 ματς εντός έδρας η Liverpool έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στη Hull City

-Στα τελευταία 14 ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα η Liverpool έχει μία ήττα, 7 νίκες και 6 ισοπαλίες.

-Η Hull είναι αήττητη σε 3 ματς εκτός έδρας φέτος με 2 νίκες και μία ισοπαλία.

-Ο Robert Snodgrass έχει σκοράρει σε δύο σερί παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν έχει ποτέ καταφέρει να σκοράρει σε τρίτο παιχνίδι.

Referee :Andre Marriner

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com