Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επαινεί Matip o Aldridge

Επαινεί Matip o Aldridge

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ο Joel Matip ήρθε ως ελεύθερη μετεγγραφή από τη Schalke το φετινό καλοκαίρι ώστε να δέσει την άμυνα της Liverpool. Ένας παίκτης που τα τελευταία 3 χρόνια ήταν 4 φορές στην καλύτερη ενδεκάδα του γερμανικού πρωταθλήματος σίγουρα δεν ειναι μικρό επίτευγμα. Και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του ήταν άκρως ενθαρρυντικές. Ηγετικός, καλός με τη μπάλα, προωθεί το παιχνίδι ενώ οι τοποθετήσεις του είναι γενικά πολύ καλές.

Πράγματα, τα οποία έχουν εντυπωσιάσει και τον John Aldridge πο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καμερουνέζο αμυντικό ενόψει του δύσκολου τεστ την Παρασκευή το βράδυ στο Λονδίνο. ΄΄Στην αντίπερα όχθη πρέπει να κρατήσουμε ήσυχους τους Costa/Hazard που ήταν εξαιρετικοί έως τώρα. Απ΄την άλλη μεριά εξαιρετικός ήταν και ο Matip και αν η φόρμα του συνεχίσει έτσι θα δείχνει ως μία πολύ σημαντική προσθήκη.΄΄

Ο Matip αναμένεται και πάλι να ξεκινήσει βασικός με παρτενέρ αυτή τη φορά μάλλον τον Dejan Lovren, του οποίου το μάτι σταδιακά ξεπρηζεται και η όραση έχει αποκατασταθεί , και όχι τον Lucas όπως το προηγούμενο Σάββατο άσχετα αν ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός στο ρόλο που του ανατέθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com