Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σεζόν προσαρμογής η φετινή για Grujic

Σεζόν προσαρμογής η φετινή για Grujic

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ο Marko Grujic κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να ζήσει το όνειρο του να μεταγγράφεται στη Liverpool από την πατρίδα του και να τίθεται υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp. O νεαρός Σέρβος, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής αλλά είχε και μικροπροβλήματα όπως η διάσειση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Chelsea ή ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που είχε στον αστάγαλο.

Πλέον όμως είναι έτοιμος και καραδοκεί στη γωνία για να πάρει την ευκαιρία που τυχόν θα του παρουσιαστεί από τον προπονητή του. Εκείνος όμως φαίνεται να μην βιάζεται καθόλου. ¨Η προετοιμασία ήταν δύσκολη για μένα ειδικά που ήρθα από τη Σερβία και δουλεύω σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Το τρέξιμο και οι ασκήσεις ήταν πολύ πιο σκληρές και ακόμη μαθαίνω. Είμαι σίγουρος όμως πως θα προσαρμοστώ και είμαι χαρούμενος που μπορώ να δουλεύω με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Για την πρώτη χρονιά θέλω να μάθω από αυτά τα παιδιά γιατί παίζω με κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Θέλω να πάρω μερικά λεπτά, να βελτιωθώ και την επόμενη χρονιά να δείξω τι πραγματικά μπορώ να κάνω.¨¨

Ο Σέρβος γίγαντας μίλησε και για τις ομοιότητες της τωρινής του ομάδας αλλά και της προηγούμενης, του Ερυθρού Αστέρα. ¨Και οι δύο ομάδες είναι σαν οικογένεια κια για αυτό διάλεξα τη Liverpool. Υπάρχει αρμονία ανάμεσα στους οπαδούς και την ομάδα και τριγυρίζοντας στην πόλη συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Liverpool. Πολύς κόσμος ανά τον κόσμο στηρίζει την ομάδα και φάνηκε στην περιοδεία της ομάδας πως υπάρχεια αρμονία ανάμεσα σε αυτούς και την ομάδα.¨ ήταν τα λόγια του νεαρού Σέρβου που ομολογουμένως σα σελίδα μας έχει γεμίσει πολλές και καλές προσδοκίες.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com