Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Karius έτοιμος να βγάλει τα ράμματα

Ο Karius έτοιμος να βγάλει τα ράμματα

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

 

Η Liverpool μπορεί να έχει 12 παίκτες που έχουν φύγει για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων (σ.σ. 11 αφού τραυματίστηκε ο Emre και επιστρέφει στο Merseyside), αλλά δεν σταματούν ποτέ οι σκληρές προπονήσεις.

Ο νεοαποκτηθής Γερμανός τερματοφύλακας, Loris Karius, συνεχίζει την αποθεραπεία συμμετέχοντας κανονικά στις προπονήσεις με δεμένο χέρι, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα αφαιρεθούν και τα ράμματα.

Ο ίδιος σχολίασε στο twitter:

‘’Υπέροχο που επέστρεψα και απέκρουσα μερικές μπάλες, αλλά θα ήταν ευκολότερο αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το δεξί μου χέρι!’’

 

Σε άλλα νέα από τη χθεσινή προπόνηση, ο υπαρχηγός της ομάδας μας, James Milner, θα πρέπει να συνηθίσει στο νέο συναίσθημα να προπονείται με τη Liverpool στα International Breaks αφού ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Roberto Firmino έδωσε κανονικά το παρόν αφού δεν επιλέχθηκε για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο Mamadou Sakho ήταν το κέντρο της προσοχής ενώ περιμένουμε να δούμε τι τέλος θα έχει αυτή η υπόθεση του πιθανού δανεισμού και ο Tiago Illori έδωσε επίσης το παρόν παρ’ότι είναι αρκετά πιθανό να φύγει σήμερα για κάποια ομάδα..

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com