Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημολογία για ¨γαλλική¨ μεταγγραφή

Φημολογία για ¨γαλλική¨ μεταγγραφή

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες πως η Liverpool θα ψαχτεί για μία δυνατή ακόμη μεταγγραφή και μάλιστα λέγεται πως έχει στραφεί προς τη γαλλική αγορά.

Το όνομα που φαίνεται να παίζει είναι αυτό του Alexander Lacazette, ο οποίος ήδη έχει σκοράρει και τα 5 γκολ της Olympique Lyonnais ως τώρα στο πρωτάθλημα. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται ζεστά και η Arsenal ωστόσο πλέον φαίνεται αν εγκαταλείπει την περίπτωση του. Ο παίκτης δεν καίγεται να αποχωρήσει από το γαλλικό σύλλογο όπως άφησε να εννοηθεί και με χθεσινές δηλώσεις του.¨ Όλα είναι καλά εδώ και ευελπιστώ να σπάσω το φράγμα των 100 γκολ στην καριέρα μου με τη Lyon.¨. Βέβαια, η συγκεκριμένη φημολογία παρουσιάζει τη Liverpool να επιθυμεί έστω να εξασφαλίσει συμφωνία για τα δικαιώματα του παίκτη από την επόμενη σεζόν αν δεν είναι δυνατό τώρα. Ο παίκτης, είχε απασχολήσει σε πολλά σενάρια την ομάδα μας και το προηγούμενο καλοκαίρι χωρίς όμως αυτό να συνηγορεί υπέρ της αληθινής βάσης των φημών αυτών.

Το μόνο βέβαιο είναι πως με εμφανίσεις σαν την χθεσινή στο Turf Moor, οι φωνές αλλά και τα σενάρια για περαιτέρω μεταγγραφική ενίσχυση της ομάδας θα πληθαίνουν μέχρι το βράδυ της 31ης Αυγούστου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com