Ο Bradley Barcola δήλωσε περήφανος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Liverpool, πριν αποκαλύψει πως η κατάκτηση της Premier League αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα.
Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από τους Reds, οι οποίοι θα πληρώσουν το εγγυημένο ποσό των 125 εκατομμυρίων ευρώ στην Paris Saint-Germain.
Ο Barcola επέλεξε το νούμερο 29 για τη νέα του φανέλα και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Liverpool.
Ο Γάλλος συγκεκριμένα ανέφερε στο LFC TV:
«Είναι μεγάλη υπερηφάνεια να μπορώ να παίζω για τη Liverpool. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρασε πολύς καιρός, αλλά είμαι πραγματικά ευτυχισμένος σήμερα που μπορώ να παίζω για τη Liverpool και το μόνο που θέλω είναι να είμαι στο γήπεδο και να μπορώ να αγωνιστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Barcola.
«Ελπίζω να πετύχω πολύ μεγάλα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, να κατακτήσω την Premier League, είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου στη ζωή. Είναι να το κάνω αυτό και να παραμείνω σε αυτή την ομάδα μακροπρόθεσμα – γι’ αυτό υπέγραψα μακροχρόνιο συμβόλαιο – και ελπίζω να τα καταφέρω.»
«Είχα την ευκαιρία να παίξω δύο φορές σε αυτό το γήπεδο και είδα την ατμόσφαιρα και πώς οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό των παικτών της Liverpool», είπε ο Barcola σχετικά με το Anfield.
«Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί παίκτες εδώ και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και μετά ήταν ακόμα πιο δύσκολο εξαιτίας των οπαδών, της ατμόσφαιρας που υπήρχε. Και αυτό είναι, το να ξέρω ότι μπορώ να παίξω για αυτή την ομάδα σήμερα είναι πραγματικά σημαντικό για μένα και αυτό είναι όλο που ελπίζω, να παίξω το συντομότερο δυνατό.»
«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Liverpool για μένα, δεν έκανα ερωτήσεις και ήξερα ότι ήταν ένας πολύ μεγάλος σύλλογος για μένα».
Σχετικά με τα όσα θέλει να φέρει στην ομάδα:
«Είναι να φέρω ταχύτητα και κίνδυνο (για τον αντίπαλο). Πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού του προπονητή και ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ παρόμοιοι, και πιστεύω ότι μπορώ μόνο να προσθέσω περισσότερα από τα ίδια σε αυτή την ομάδα. Αυτό είναι όλο ό,τι ελπίζω να κάνω», δήλωσε ο Barcola.
«Πιστεύω ότι ταιριάζει στην Premier League. Έχω καταφέρει να παίξω πολλές φορές κόντρα σε ομάδες της Premier League. Πιστεύω ότι οι ιδιότητές μου είναι πολύ καλές για την Premier League.»
«Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ που με αποδεχτήκατε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και που μας στηρίζετε. Ελπίζω να τους κάνω περήφανους».
Όσο για τους Jeremy Jacquet και Hugo Ekitike που θα τους έχει πλέον συμπαίκτες:
«Δεν γνωρίζω τον Jeremy, αλλά μπόρεσα να μιλήσω με τον Hugo, τον οποίο γνώρισα στην εθνική Γαλλίας και στον παλιό μου σύλλογο. Με περίμενε να υπογράψω το συμβόλαιο, στέλνοντάς μου συχνά μηνύματα και ρωτώντας με αν θα έρθω ή όχι. Ανυπομονώ να ξανασμίξουμε και να μπορέσω να παίξω μαζί του. Ήδη του είπα ότι είναι οριστικό».



