Πέμπτη, 20 Αυγούστου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTSΜε Jones αλλά χωρίς Chiesa η προπόνηση ενόψει Newcastle

Με Jones αλλά χωρίς Chiesa η προπόνηση ενόψει Newcastle

Με τον Curtis Jones, αλλά χωρίς τον Federico Chiesa πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Liverpool το απόγευμα της Τετάρτης στο AXA Training Centre ενόψει της αναμέτρησης με τη Newcastle.

Ο Jones πραγματοποίησε πιθανότατα μια από τις τελευταίες του προπονήσεις με τη Liverpool, καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Inter.

Όσον αφορά τον Chiesa, η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής εναντίον της Newcastle κρίνεται ως αμφίβολη, αν και δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας του από την τελευταία προπόνηση.

Εκτός έμεινε και ο τραυματίας, Joe Gomez, ο Ifeanyi Ndukwe, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στη Levante, καθώς και οι Giovanni Leoni και Conor Bradley, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Σε καθεστώς παραχώρησης βρίσκεται και ο Stefan Bajcetic, ο οποίος δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Τετάρτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Mamardashvili, Woodman

Αμυντικοί: van Dijk, Jacquet, Araujo, Kerkez, Frimpong, Τσιμίκας, Ramsay, Chambers

Μέσοι: Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister, Jones, Nyoni, Endo, Elliott, McConnell

Επιθετικοί: Isak, Wirtz, Gakpo, Ngumoha, Munoz, Koumas

Εκτός προπόνησης: Jaros, Leoni, Gomez, Ndukwe, Bradley, Bajcetic, Chiesa, Danns

RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα