Ξεκάθαρο μήνα έστειλε ο Dominik Szoboszlai μετά την ήττα από την Manchester United, καθώς ανέφερε στο Sky Sports πως προσπαθεί να παρασύρει τους συμπαίκτες του στο να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι.
Ο Ούγγρος προσπάθησε για ακόμη μια φορά φέτος να αποτρέψει την ήττα της Liverpool, σκοράροντας στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο τελικά το σύνολο του Arne Slot ηττήθηκε ξανά από την Manchester United.
Ο Szoboszlai ανέφερε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση:
«Δεν είναι καλό, αφού γυρίζουμε σπίτι με 0 βαθμούς. Μετά το πρώτο ημίχρονο δεν θα έπρεπε να είμαστε καθόλου χαρούμενοι.»
«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπαθώ να παρασύρω και τους άλλους μαζί μου και ελπίζω να δίνω το καλό παράδειγμα αγώνα με τον αγώνα, μέρα με τη μέρα και αυτό είναι που θέλω να κάνω και θέλω να το κάνω και για τους τελευταίους τρεις αγώνες», δήλωσε ο Szoboszlai.
Για το αν κοιτάει ήδη την επόμενη σεζόν:
«Πρώτα απ’ όλα, δεν εστιάζω στην επόμενη σεζόν, εστιάζω στα επόμενα τρία παιχνίδια. Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν γιατί ανήκουμε εκεί. Ας δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, ελπίζω αυτή η ομάδα να μείνει ενωμένη όσο το δυνατόν περισσότερο.»
Όσο για τα τρία γκολ που δέχθηκαν οι Reds:
«Δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση, μιλάμε για τις αντεπιθέσεις και έτσι έρχεται το δεύτερο γκολ, πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο και να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες».



