Προσπάθεια να αποκτήσει τον Joe Gomez έκανε η Brighton λίγες μόνο ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στο Νησί, όμως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τελικά στο Anfield.
Ο 28χρονος μπακ είχε ανάψει το πράσινο φως στην AC Milan, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού η Liverpool δεν έδωσε οριστική απάντηση στην Ιταλική ομάδα μέχρι το μεσημέρι, οπότε εκείνη στράφηκε σε άλλες λύσεις.
Τώρα, σύμφωνα με τον James Pearce, ήταν οι Seagulls εκείνοι που προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Joe Gomez, χωρίς ωστόσο επιτυχία, αφού υπήρξε μεγάλο χάσμα στις διαπραγματεύσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τους Reds.
Η Liverpool δεν τον παραχωρεί δανεικό τον παίκτη και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ενώ ούτε ο ίδιος έχει πρόβλημα να παραμείνει στο Anfield.
Παράλληλα, η Liverpool περιμένει να δει αν το ναυάγιο της μεταγραφής του Igor στην Crystal Palace θα επηρεάσει την άφιξη του Marc Guehi, ο οποίος έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις.



