Η Napoli μετά τον Darwin Nunez, ήρθε σε επαφή με τη Liverpool και για τον Federico Chiesa, ο οποίος δείχνει να έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ιταλία το φετινό καλοκαίρι.
Όπως ανέφερε ο Fabrizio Romano σε X και YouTube, η πρωταθλήτρια Ιταλίας κινείται για την απόκτηση τους εξτρέμ των Reds και ενημερώθηκε τις περασμένες μέρες για τις απαιτήσεις τους.
Η Napoli γνωρίζει πως ο Chiesa είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Serie A, αν και ο ίδιος δήλωσε προ ολίγων ημερών πως δεν θα είχε πρόβλημα αν η νέα σεζόν τον έβρισκε στο Anfield.
Για τον πρώην παίκτη της Juventus, τόσο η Napoli, όσο και η AC Milan μπορούν να χαρακτηριστούν ως δύο πιθανοί προορισμοί, ενώ για τον Nunez υπάρχει πάντα η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας.



