Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Slot για την Everton και τον τελικό του Carabao Cup

Ο Slot για την Everton και τον τελικό του Carabao Cup

Ο Arne Slot μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Merseyside Derby της Τετάρτης με αντίπαλο την Everton στο Anfield.

Ο τεχνικός της ομάδας ρωτήθηκε για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Η κατάστασή του είναι δυστυχώς ότι είναι τραυματίας. Για αυτόν, αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία του. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει. Ποτέ δεν έχουμε επικεντρωθεί σε αυτές τις συζητήσεις. ” Απάντησε ο Slot.

Για τα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν είπε:

“ Είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και οκτώ μήνες. Τα κατάφεραν τόσο καλά υπό αυτές τις συνθήκες. ”

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι Reds μετά τον χαμένο τελικό:

“ Ήταν η πρώτη φορά που αξίζαμε να χάσουμε ένα παιχνίδι. Δεν υπήρχαν πολλά πράγματα να αρέσουν από τον τελικό. Όλοι τους έπαιξαν σημαντικά διεθνή παιχνίδια. Όπως και εγώ, ήταν απογοητευμένοι που δεν κατακτήσαμε το πρώτο μας τρόπαιο και μείναμε εκτός Ευρώπης. Στον τελικό ήμασταν κουρασμένοι. Δεν είναι αυτό που μου αρέσει. ” Σημείωσε ο Arne Slot.

Για το Merseyside Derby:

“ Περιμένω το ίδιο παιχνίδι με την προηγούμενη φορά αλλά με μια διαφορά. Όταν οι παίκτες της Everton τα πάνε καλά, δεν θα πάρουν επευφημίες. Οι παίκτες μας θα το κάνουν. Αυτό είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα. Ποδοσφαιρικά το ίδιο είναι. Ο David Moyes δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι στα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε θα ήταν περίεργο αν έκανε κάτι διαφορετικό. Αλλά είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος, οπότε θα ήταν περίεργο αν κάναμε κάτι διαφορετικό. ”

Για το Derby του Φεβρουαρίου και τις διαμαρτυρίες του προς τον Oliver:

“ Ελπίζω να ενεργήσω διαφορετικά (την επόμενη φορά), αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ. Έζησα οκτώ λεπτά με τόσες πολλές αποφάσεις εναντίον μας. Δεν νομίζω ότι θα το ξαναζήσω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ”

Για τα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της σεζόν:

“ Οι περισσότεροι παίκτες μας έπαιξαν μια φορά την περασμένη εβδομάδα. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Ανυπομονούμε πολύ για αυτά τα εννέα παιχνίδια. Οι παίκτες μας είναι ανανεωμένοι. Δεν είναι όλα αρνητικά. Παίξαμε έναν τελικό και νικήσαμε σε μια φορά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα της PSG. Ήμουν περήφανος για την απόδοσή μας κόντρα στην PSG. Ίσως η καλύτερη εμφάνιση αυτή τη σεζόν, αλλά δυστυχώς χάσαμε στα πέναλτι. ”

“ Στα τελευταία στάδια της σεζόν, κάθε παιχνίδι έχει σημασία. Εννέα τελικοί αλλά είναι για κάθε ομάδα έτσι. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς, ξεκινώντας από την Everton. Όχι μόνο επειδή είναι το ντέρμπι, αλλά επειδή είμαστε και σε πολύ καλή θέση. ”

Για την είσοδο του Chiesa στον τελικό με τη Newcastle:

“ Ήταν καλό που είδα ότι επηρέασε το παιχνίδι όταν μπήκε. Είναι καλό να βλέπεις όλους αυτούς τους παίκτες να είναι έτοιμοι. Είναι σε ανταγωνισμό με τον Mo Salah. Αυτό το κάνει δύσκολο, αλλά μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. ” Πρόσθεσε ο Slot.

Για την πρόσφατη διακοπή των εθνικών ομάδων:

“ Αυτό έγινε μετά από τέσσερις μήνες αδιάκοπης δουλειάς. Αυτό μου αρέσει περισσότερο. Φέτος ήταν η πρώτη μου εμπειρία να παίζω και τον χειμώνα. Το χρειαζόμουν περισσότερο ίσως επίσης. Αν θέλεις να πετύχεις, πρέπει να ανταγωνιστείς τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν υπάρχει χώρος για να κατεβάσεις ταχύτητα. Πρέπει να είσαι πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού σου. ”

“ Ίσως ήρθε σε μια καλή στιγμή αφού χάσαμε δύο παιχνίδια. Πας στη διεθνή ομάδα σου και τα πράγματα είναι καινούργια ξανά. Ίσως βοήθησε και αυτό. Είναι επίσης ωραίο όταν οι παίκτες πηγαίνουν σε διαφορετικό περιβάλλον. ”

“ Ο Diaz είχε δύο γκολ, ο Gakpo είχε ένα γκολ, οι παίκτες μας έδειξαν τον εαυτό τους με καλό τρόπο. ”

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

“ Μπορούμε να αναλογιστούμε τους τελευταίους εννέα μήνες, το τελευταίο μέρος πριν από τη διακοπή. Κυρίως είμαι λογικός. Αφού χάσαμε τον τελικό, δεν ήταν μόνο αρνητικά. Επεκτείναμε επίσης το προβάδισμά μας στο πρωτάθλημα. ”

“ Αν έπρεπε να αποκλειστώ από μια διοργάνωση, προτιμώ να το κάνω κόντρα στην PSG, στη Newcastle που είναι καλή ομάδα, αλλά είναι ντροπή να αποκλειστούμε από την Plymouth. Δεν έχει την ποιότητα της PSG. ”

“ Δεν έχω δει τους παίκτες μου να δουλεύουν τόσο σκληρά όσο στα 120 λεπτά κόντρα στην PSG. Ίσως γι’ αυτό φαινόμασταν κουρασμένοι στον τελικό. Όταν ήμασταν σε φόρμα και η Newcastle έπαιζε όπως γνωρίζει, θα ήταν ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα στην PSG ήμασταν απίστευτοι όσον αφορά το ρυθμό δουλειάς και την ένταση. Οι περισσότεροι είχαν και λίγες μέρες άδεια. ”

Για το γκολ από κόρνερ που δέχθηκαν οι Reds στον τελικό του Carabao Cup:

“ Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα δεδομένα προς όφελός μου. Είμαστε πάντα αμυντικά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα όταν πρόκειται για κόρνερ. Δεν δεχόμαστε σχεδόν γκολ. Μετά δεχθήκαμε τρία-τέσσερα και είναι ήδη στο 26%. Έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες για την άμυνα των κόρνερ. ”

“ Σε μεγάλα παιχνίδια, δεν μπορείς να κερδίσετε ένα μεγάλο παιχνίδι εάν έχετε αρνητικό υπόλοιπο στις στημένες φάσεις σας. Η Arsenal μας δείχνει σε εβδομαδιαία βάση τη δύναμη των στημένων φάσεων. Θέλουμε να κάνουμε καλύτερα επιθετικά κόρνερ, αλλά ελπίζουμε να διατηρήσουμε το ρεκόρ μας αμυντικά στις στημένες φάσεις. ”

Όσο για τον Conor Bradley:

“ Ο Conor είναι ξανά μαζί μας, αλλά έχει κάνει μόνο λίγες κανονικές προπονήσεις, οπότε θα πρέπει να πάρουμε μια έξυπνη απόφαση. ”

Ο Arne Slot μίλησε ενόψει του Merseyside Derby.

Αφήστε μια απάντηση