Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με 4 απόντες η προπόνηση πριν την αναχώρηση για Γερμανία

Με 4 απόντες η προπόνηση πριν την αναχώρηση για Γερμανία

Η Liverpool πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης την τελευταία της προπόνηση επί Αγγλικού εδάφους πριν την αναχώρηση της για τη Γερμανία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την RB Leipzig για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Uefa Champions League.

Στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχαν οι Alisson Becker και Harvey Elliott που δεδομένα χρειάζονται χρόνο πριν επιστρέψουν στη δράση, καθώς και οι Federico Chiesa και Conor Bradley.

Ο Ιταλός δεν έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα που αποκόμισε στις αρχές του μήνα και παραμένει εκτός του κανονικού προγράμματος, ενώ ο νεαρός μπακ επέστρεψε με ενοχλήσεις από την εθνική του ομάδα και θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των Reds.

Στην προπόνηση συμμετείχαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Alexis Mac Allister, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή την Κυριακή κόντρα στην Chelsea και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αύριο βράδυ στη Red Bull Arena.

Επιπρόσθετα, ο Κώστας Τσιμίκας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε αρκετά τις δύο τελευταίες εβδομάδες και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που προπονήθηκαν την Τρίτη:

Τερματοφύλακες: Kelleher, Jaros, Davies

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Quansah, Gomez, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας

Μέσοι: Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch, Jones, Endo, Nyoni, Morton

Επιθετικοί: Salah, Diaz, Jota, Gakpo, Nunez

Με 22 παίκτες η προπόνηση της Τρίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com