Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα 10 πιο γρήγορα hat-tricks στη μεταπολεμική ιστορία της Liverpool (vids)

Τα 10 πιο γρήγορα hat-tricks στη μεταπολεμική ιστορία της Liverpool (vids)

Στις 28 Αυγούστου 1994, ο Robbie Fowler χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά και 33 δευτερόλεπτα για να σκοράρει τρεις φορές εναντίον της Arsenal στο Anfield.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, κάναμε μία έρευνα στα βιβλία ρεκόρ του Συλλόγου για να συγκεντρώσουμε μια λίστα με τα 10 πιο γρήγορα «τριπλά» στη μεταπολεμική ιστορία των Reds…

Michael Owen vs Newcastle United, Αύγουστος 1998, Χρονικό διάστημα: 17 λεπτά

Ο Michael Owen επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 ως ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ, έχοντας επιδείξει το φοβερό ταλέντο του στη μεγαλύτερη σκηνή του ποδοσφαίρου.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο Owen ξεκίνησε τη σεζόν 1998-1999 σε άψογη φόρμα, όπως διαφάνηκε και στο παιχνίδι με τη Newcastle United.

Οι Reds νίκησαν με 4-1 στο St. James’ Park χάρη κυρίως στον Owen, ο οποίος σημείωσε ένα κλινικό χατ-τρικ σε διάστημα μόλις 17 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο.

Terry McDermott vs Hamburg, Δεκέμβριος 1977, Χρονικό διάστημα: 17 λεπτά

Η Liverpool θα τελείωνε τη σεζόν 1977-1978 έχοντας διατηρήσει στην κατοχή της το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και προειδοποίησε την υπόλοιπη ήπειρο για την ικανότητά της να το κάνει, με μια εμφαντική νίκη επί της Hamburg, στο Super Cup νωρίτερα στη σεζόν.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, το Super Cup διεξαγόταν ανάμεσα στους κατόχους του Κυπέλλου Ευρώπης και του Κυπέλλου Κυπελλούχων σε δύο παιχνίδια και, αφού οι Reds έφεραν ισοπαλία 1-1 στη Γερμανία ένα δεκαπενθήμερο νωρίτερα, στην επιστροφή στο Anfield, διέλυσαν με 6-0 μια ομάδα που περιείχε το πρώην αστέρι τους, Kevin Keegan.

Ο Terry McDermott ήταν η κινητήρια δύναμη της ομάδας σημειώνοντας 3 γκολ σε διάστημα 17 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο.

Yossi Benayoun vs Havant & Waterlooville, Ιανουάριος 2008, Χρονικό διάστημα: 16 λεπτά

Οι Havant & Waterlooville, οι οποίοι βρίσκονταν πέντε κατηγορίες και 123 θέσεις κάτω από τους Reds, στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου, είχαν παγώσει το Anfield παίρνοντας δύο φορές το προβάδισμα σε αυτόν τον τέταρτο γύρο του FA Cup, τον Ιανουάριο του 2008, πριν αποκαταστήσει την τάξη ο Yossi Benayoun, με ένα χατ-τρικ σε διάρκεια 16 λεπτών.

Αυτό ήταν το δεύτερο από τα τρία χατ-τρικ που σημείωσε ο Benayoun, κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Liverpool, και οδήγησε την ομάδα του Benitez στη νίκη με 5-2 επί των αντιπάλων τους αποτρέποντας μια προδιαγραφόμενη τεράστια έκπληξη στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Steven Gerrard vs Napoli, Νοέμβριος 2010, Χρονικό διάστημα: 15 λεπτά

Ο Steven Gerrard, καθόλη τη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας στους Reds, έβγαινε μπροστά στα δύσκολα και το έπραξε και τον Νοέμβριο του 2010, σε μια αναμέτρηση με τη Napoli, στους ομίλους του Europa League, σημειώνοντας χατ-τρικ σε διάστημα 15 λεπτών.

Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά η είσοδος του Gerrard στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την πορεία του αγώνα στο Anfield.

Ian Rush vs Coventry City, Μάιος 1984, Χρονικό διάστημα: 15 λεπτά

Η σεζόν 1983-1984 ήταν η πιο παραγωγική στην καριέρα του Ian Rush, καθώς 47 από τα 346 γκολ του για τον σύλλογο σημειώθηκαν σε μια σεζόν που είδε τους Reds να κατακτούν ένα απίθανο treble (First Division, European Cup και League Cup).

Το αξιοσημείωτο παιχνίδι του Rush περιλάμβανε ένα χατ-τρικ, σε διάστημα 15 λεπτών, σε μια νίκη με 5-0 επί της Coventry City στο Anfield.

Roger Hunt vs West Ham United, Σεπτέμβριος 1965, Χρονικό διάστημα: 9 λεπτά

Η Liverpool θα τελείωνε τη σεζόν 1965-1966 ως πρωταθλήτρια της First Division για δεύτερη φορά σε τρεις σεζόν, υπό τον Bill Shankly, με τον σπουδαίο Roger Hunt να σημειώνει 29 γκολ.

Ανάμεσα σε αυτά το εντυπωσιακό του χατ-τρικ σε διάστημα μόλις 9 λεπτών, καθώς η ομάδα του Shankly κέρδισε με 5-1 την West Ham United στο Upton Park, στον πέμπτο αγώνα της σεζόν.

Jack Balmer vs Derby County, Νοέμβριος 1946, Χρονικό διάστημα: 7 λεπτά

Ο scouser Jack Balmer σημείωσε 110 γκολ σε 309 εμφανίσεις για την Liverpool και 3 από αυτά έφτασαν σε μια έκρηξη 7 λεπτών στη νίκη με 4-1 επί της Derby County, τον Νοέμβριο του 1946.

Οι Reds βρίσκονταν καθ’ οδόν για να στεφθούν πρωταθλητές, αλλά αυτός ο αγώνας παρέμεινε χωρίς γκολ μέχρι το 43ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση του 50ου λεπτού, ο Balmer είχε σκοράρει τρεις φορές και μέχρι το 60ο λεπτό σημείωσε και το τέταρτο του γκολ.

Mohamed Salah vs Rangers, Οκτώβριος 2022, Χρονικό διάστημα: 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα

Ο Salah χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα για να χτυπήσει τρεις φορές μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, σε μια νίκη με 7-1 στο Champions League επί των Rangers, στο Ibrox, τον Οκτώβριο του 2022.

Johnny Wheeler vs Port Vale, Νοέμβριος 1956, Χρονικό διάστημα: 5 λεπτά

Ο θρυλικός Billy Liddell έβαλε μπροστά την Liverpool σε αυτή τη σύγκρουση με την Port Vale για την Second Division και ακολούθως ο Johnny Wheeler πήρε τη σκυτάλη.

Ο γεννημένος στο Crosby μέσος σημείωσε 23 γκολ για τους Reds απολογισμός,ο οποίος περιλαμβάνει ένα χατ-τρικ 5 λεπτών στη νίκη με 4-1 στο Anfield.

Robbie Fowler vs Arsenal, Αύγουστος 1994, Χρονικό διάστημα: 4 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα

Μετά από 30 χρόνια, φαντάζει ακόμα απίστευτο, αλλά είναι γεγονός ότι ο Fowler πέτυχε χατ-τρικ σε μόλις 4 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα! Και μάλιστα σε ηλικία μόλις 19 ετών και κόντρα σε μια ομάδα όπως την Arsenal των David Seaman και Tony Adams!

Παρέμενε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της Premier League για σχεδόν 21 χρόνια μέχρι που το κατέρριψε ο Sadio Mane το 2015, αγωνιζόμενος στην Southampton.

Τα 10 πιο γρήγορα hat-tricks στη μεταπολεμική ιστορία της Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com