Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Αυτές τις μέρες παίζω με χαμόγελο στο πρόσωπό μου»

Jones: «Αυτές τις μέρες παίζω με χαμόγελο στο πρόσωπό μου»

Ένα από τα δεκαήμερα που σίγουρα θα θυμάται για όσο έχει σώας τας φρένας ο Curtis Jones ήταν αυτό που μόλις ολοκληρώθηκε, δεδομένων των όσων ευχάριστων του συνέβησαν.

Ο μέσος της Liverpool έγινε πατέρας ενός κοριτσιού την προηγούμενη Κυριακή, ενώ κατά τη χθεσινή έδωσε τη νίκη στους Reds επί της Chelsea.

Σε αυτές τις δύο πηγές ευτυχίας για τον ίδιο αναφέρθηκε ο νεαρός Scouser στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς στο site της ομάδας.

  • Για την προσωπική του απόδοση, ανέφερε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεισέφερα στη νίκη. Συμμετείχα πολύ στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, και χαίρομαι που κερδίσαμε.»

  • Για το πέναλτι που κέρδισε (το πρώτο, όχι αυτό που ανακλήθηκε):

«Θυμάμαι ότι έπαιξα τη μπάλα, μετά έτρεξα, και μετά δέχτηκα ένα χτύπημα στην πλάτη. Δε βουτάω ποτέ. Ένιωσα την επαφή, έπεσα κάτω, ήταν πέναλτι.»

  • Για το αν το να βρίσκεται και στις δύο περιοχές είναι μέρος της δουλειάς που του έχει ανατεθεί:

«Ναι, 100%. Αν θέλεις να παίζεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να τρέχεις, πρέπει να έχεις ενέργεια, πρέπει να βρίσκεσαι σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να βοηθάς με γκολ και ασίστ. Και αν είσαι κεντρικός μέσος, πρέπει να πρεσάρεις, πρέπει να γυρίζεις πίσω, να βοηθάς. Αυτό προσπαθώ να κάνω.»

  • Για το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Liverpool:

«Έχουν υπάρξει φορές που έχω βρεθεί στη μεγάλη περιοχή, και σκόραρα στο πρώτο άγγιγμα. Με τη Leicester εκτός έδρας, με την Tottenham εντός. Όταν ο Mo είχε τη μπάλα, έτρεξα θεωρώντας ότι αυτή θα έρθει προς το μέρος μου, όπως και έγινε. Όμως αναπήδησε κιόλας, οπότε σκέφτηκα ότι θα έχω μόνο ένα άγγιγμα, το οποίο θα πρέπει να είναι τέλειο. Ευτυχώς η μπάλα βρέθηκε στην πορεία μου και σκόραρα.»

  • Για το ότι έγινε πατέρας την προηγούμενη Κυριακή:

«Είμαι μπαμπάς εδώ και μία βδομάδα. Είναι ό,τι καλύτερο. Παίζω με χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Είναι διαφορετικό είδος χαράς. Η μικρή μου κόρη θα ήταν περήφανη, οπότε ελπίζω και εκείνη, αλλά και η κοπέλα μου, να χαμογελούν στο σπίτι.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com