Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Slot για Chelsea, van Dijk και Trent

Ο Slot για Chelsea, van Dijk και Trent

Ο Arne Slot μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Chelsea για την Premier League.

Ο Ολλανδός προπονητής ρωτήθηκε πρώτα για το θέμα των συμβολαίων που λήγουν:

“ Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ήταν με τις εθνικές τους ομάδες, ο Trent σημείωσε ένα φανταστικό φάουλ. Ίδια ερώτηση, ίδια απάντηση, πάντα θα γίνονται συζητήσεις και είναι φυσιολογικό να ρωτάτε. Είναι καλό που το ρωτάτε αν θα ανανεώσουν γιατί αυτό σημαίνει ότι παίζουν καλά. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό όμως αυτή τη φορά. ”

Για τα προβλήματα τραυματισμών πρόσθεσε:

“ Ο Alisson σίγουρα δεν είναι μαζί μας τις επόμενες εβδομάδες, αυτό είναι ένα πλήγμα για αυτόν και για εμάς, έκανε πολύ καλά για αυτόν τον σύλλογο για τόσα χρόνια. Ο Caoimh τα πήγε καλά για εμάς τα προηγούμενα χρόνια και φέτος, οπότε έχουμε έναν καλό αντικαταστάτη. Έχουμε αρκετά προβλήματα και μπορούμε μόνο να το κρίνουμε από σήμερα καθώς είναι η πρώτη μέρα που είναι όλοι μέσα.

“ Ο Macca έχασε ένα παιχνίδι, έπαιξε το δεύτερο. Ο Κώστας δεν έπαιξε με την Αγγλία…Μπορώ να τα ονομάσω όλα και έχουμε μερικά θέματα, οπότε θα δούμε. Ο Endo ήταν άρρωστος, θα δούμε. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται:

“ Αν κρίνετε μια ομάδα σε μια εβδομάδα, αυτό δεν είναι δίκαιο, οπότε κρίνετε μας μετά από αυτό το πρόγραμμα των αγώνων, τότε θα ξέρουμε καλύτερα πώς ενεργούμε και αποδίδουμε. Αν παίζουμε σκληρά παιχνίδια σε Champions League και Premier League, αυτό είναι φυσιολογικό. Το έχουμε δει αυτό. Οι μόνοι που έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν καο στην Premier League και στο Champions League τις τελευταίες δύο σεζόν είναι η City και η Arsenal. Ο καλύτερος τρόπος να μας κρίνετε είναι σε τέσσερις εβδομάδες. ”

Για την Chelsea είπε:

“ Αν κοιτάξετε τον πίνακα, είναι [η πιο δύσκολη πρόκληση]. Η Manchester United είναι κορυφαίος σύλλογος και ξόδεψε πολλά χρήματα, το ίδιο και για την Chelsea αυτή τη σεζόν, αλλά τα πήγε πολύ καλά. Στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι [μέχρι στιγμής], αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα, είχαμε κάποια προβλήματα και στη Wolves, αλλά είναι σίγουρα μια πρόκληση. ” Σημείωσε ο Slot.

“ Είναι πολύ σημαντικό [να είσαι καλός αμυντικά]. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, πρέπει να είμαστε σταθεροί αμυντικά, το έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Τώρα αντιμετωπίζουμε ακόμα καλύτερους παίκτες. Η Chelsea, όπως και η United, έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες και εμείς. Πρέπει να το ελέγξουμε ως ομάδα, αλλά πρέπει επίσης να δημιουργήσουμε τις δικές μας ευκαιρίες. ”

“ Δεν είναι στο χέρι μου να σχολιάσω την προσέγγισή τους, ήταν επιτυχημένοι στο 2ο μισό της περασμένης σεζόν. Εάν μια ομάδα το κάνει αυτό, είναι μια καλή πρόβλεψη για το τι μπορείτε να περιμένετε την επόμενη σεζόν και έχει μερικούς νέους παίκτες και έναν καλό προπονητή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη να δούμε τα αποτελέσματά της. Μια νεανική ομάδα, είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω, με μακροχρόνια συμβόλαια. Η ποιότητα, η κριτική έρχονται τα τελευταία χρόνια, αλλά εκεί που βρίσκονται τώρα, αποτελούν μεγάλη απειλή για τις πρώτες 3 ή 4 θέσεις και θα είναι και τα επόμενα χρόνια. ”

Για τον Conor Bradley:

“ Έχει ένα λαμπρό μέλλον, έναν πολύ καλό παίκτη και αυτό χρειαζόμαστε εδώ. Τα πήγε πολύ καλά την περασμένη σεζόν όταν αντικατέστησε τον Trent. Ο Trent έχει παίξει πολύ, αλλά ο Conor είναι καλός παίκτης και αυτοί συνήθως βρίσκουν τον δρόμο τους στην ομάδα. Το περιμένω στο μέλλον αυτού του συλλόγου. ”

Για τον Virgil van Dijk;

“ Ήταν καθοριστικός για εμάς. Από αυτό που βλέπετε στο γήπεδο, όλοι βλέπουμε πόσο καλός είναι ακόμα και πόσο συμβάλλει στο επιθετικό μας στυλ. Αυτό που εσείς δεν βλέπετε και εγώ, είναι πόσο σημαντικός είναι στις προπονήσεις, είναι δυνατός, φέρνει ποιότητα σε αυτό. Αυτό που βλέπετε το Σαββατοκύριακο, το βλέπω μέσα στην εβδομάδα και αυτό θέλεις να δεις. Είναι σίγουρα ο ηγέτης μας. ”

“ Αν δεν είσαι από την Ολλανδία [η κριτική] μπορεί να είναι έκπληξη, αλλά στην Ολλανδία τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης έχουν να κάνουν με αυτό! Υπερβάλλω λίγο, αλλά αν υπάρχει η ευκαιρία να ασκήσεις κριτική, οι Ολλανδοί γενικά θα βρουν έναν τρόπο να το κάνουν. Ο Virgil δεν το άξιζε αυτό, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη να ακούς κριτική για τον Virgil, γιατί είναι φυσιολογικό να έχεις λίγες μέρες άδεια [όταν ήταν δυνατόν]. ”

“ Ξεκινά με το πρώτο πράγμα που είπατε: να κάνει ένα διάλειμμα. Γι’ αυτό είναι τόσο φυσιολογικό για τον Virgil να κάνει ένα διάλειμμα, οι παίκτες και οι προπονητές το χρειάζονται ψυχικά. Ζητά πολλά από σένα όλο αυτό. Αλλά νομίζω ότι εγώ επέστρεψα την Τρίτη και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι την Chelsea, τη Leipzig, τι πρέπει να βελτιώσουμε και τις προσεγγίσεις άλλων ομάδων. Αλλά στο σπίτι είμαι καλός στο να μην σκέφτομαι το ποδόσφαιρο. ” Τόνισε ο Slot.

Όσο για την χρησιμοποίηση του Trent ως αριστερό μπακ με την Αγγλία:

“ Γιατί έπαιξε καλά ως αριστερό μπακ; Είδα μόνο το φάουλ. Οι καλοί παίκτες θα βρίσκουν πάντα τρόπο να μπουν στην ομάδα αν έχουν καλούς συμπαίκτες, κάτι που έχει ο Trent στην Αγγλία. Αν παίξεις κόντρα στη Φινλανδία και την Ελλάδα, με όλο το σεβασμό, αυτοί οι ποιοτικοί παίκτες θα παίξουν καλά. Αν και έχασαν από την Ελλάδα. ”

“ Ήταν πολύ καλός για εμάς μέχρι τώρα. Ήταν και εξακολουθούσε να είναι σημαντικός στις επιθέσεις και μου άρεσε ο τρόπος που αμύνθηκε επίσης. Έκανε ένα βήμα μπροστά σε αυτή την προοπτική. Αλλά όπως όλοι οι άλλοι, περιθώρια βελτίωσης, είναι ξεκάθαρο Νομίζω ότι τα πήγε καλά για εμάς και για την εθνική ομάδα τρεις φορές από τέσσερις, ήταν ο παίκτης του αγώνα. ”

Ο Arne Slot μίλησε ενόψει του αγώνα με την Chelsea.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com