Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δράση των διεθνών Reds το Σάββατο

Η δράση των διεθνών Reds το Σάββατο

Πέντε ποδοσφαιριστές της Liverpool αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένου του Conor Bradley, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού για λογαριασμό της εθνικής ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας στη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λευκορωσία για το Nations League.

Ο Diogo Jota, εν τω μεταξύ, πέρασε ως αλλαγή αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για την Πορτογαλία στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας.

Ο επιθετικός μπήκε στο ματς από τον πάγκο στο 63ο λεπτό του αγώνα για να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς για τη χώρα του.

Νωρίτερα το Σάββατο, ο Andy Robertson ήταν ο αρχηγός της Σκωτίας καθώς η χώρα του ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας στην Κροατία για το Nations League.

Ο επιθετικός των Reds, Ben Doak – ο οποίος έχει δοθεί για τη σεζόν ως δανεικός στη Middlesbrough – επιλέχθηκε επίσης για να κάνει το πρώτο του ξεκίνημα για την ομάδα του Steve Clarke.

Ο Ben Doak αποχώρησε από τον αγώνα στο λεπτό 77, ενώ ο Robertson ολοκλήρωσε ολόκληρο τον αγώνα  στο Ζάγκρεμπ.

Τέλος, σε επίπεδο U19, ο Amara Nallo πέρασε για την Αγγλία ως αλλαγή, με τους Young Lions να νικούν την Ολλανδία με 4-1 σε μια φιλική συνάντηση στη Marbella.

Η δράση των πέντε διεθνών Reds το Σάββατο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com