Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/10/2022 «Επτάσφαιρη» Liverpool με σόου Salah (vid)

Σαν σήμερα: 12/10/2022 «Επτάσφαιρη» Liverpool με σόου Salah (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα διασύρουν τους Rangers στο Ibrox Stadium για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Mo Salah να δίνει το προσωπικό του show.

Οι Κόκκινοι αιφνιδιάστηκαν από τους Rangers όταν ο Scott Arfield άνοιξε το σκορ στο 17’για τους γηπεδούχους, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 24′ από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα, ο Roberto Firmino έφερε το παιχνίδι στα ίσια, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ένα μαγικό κονσέρτο για τους Reds κι ένας εφιάλτης για τους Rangers. Στο 55′ από ασίστ του Joe Gomez, ο Bobby Firmino έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, για να γίνει από εκτελεστής δημιουργός στο 66′ και με ένα από τα γνωστά περίτεχνα τακουνάκια, να δώσει ασίστ στον Darwin Nunez, ο οποίος «έγραψε» το 1-3.

Δύο λεπτά αργότερα στο 68′ οι Κώστας Τσιμίκας, Darwin Nunez & Jordan Henderson θα δώσουν τις θέσεις τους στους Andy Robertson, Thiago Alcantara & Mo Salah, με τον τελευταίοα να δίνει ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας. Στο 73′ ο Roberto Firmino θα δώσει την θέση του στον Diogo Jota.

Από το 75′ έως το 81′ ο Diogo Jota ως δημιουργός και ο Mo Salah ως εκτελεστής, θα συνδυαστούν άψογα και το κολακευτικό 1-3 για τους γηπεδούχους, θα μετατραπεί σε διασυρμό με τον πίνακα του σκορ να «γράφει» 1-6.

Τον θρίαμβο των Κόκκινων ολοκλήρωσε ο Harvey Elliott στο 87′, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ στο Champions League.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 79′ ο Ibrahima Konaté έδωσε την θέση του στον James Milner και πως στους Rangers έπαιξαν εκείνη την βραδυά οι πρώην Reds Ryan Kent και Ben Davies.

Το παιχνίδι στο Ibrox εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 48.820 θεατές και διαιτητής ήταν ο Σλοβένος Slavko Vincic.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 12/10/2022 «Επτάσφαιρη» Liverpool με σόου Salah

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com