Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι»

Trent: «Προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι»

Ο Trent Alexander-Arnold παραχώρησε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, μιλώντας τόσο για τη φιλοδοξία του να κερδίσει περισσότερους τίτλους στο εγγύς μέλλον, όσο και για την καθημερινή δουλειά που κάνει, προκειμένου να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.

“ Αυτή ήταν μια συνομιλία που είχα την τελευταία φορά με τον Eze. Ήμουν στο πούλμαν κάτω από το αεροδρόμιο και κάναμε αυτή τη συζήτηση. Είπα, ξέρεις, ότι υπάρχει πιθανότητα να μην κερδίσω ποτέ άλλο τρόπαιο στην καριέρα μου ξανά. Υπάρχει [επίσης] μια πιθανότητα να κερδίσω πολλά, πολλά άλλα. ” Ανέφερε αρχικά ο αμυντικός.

“ Και θα ξέρεις μόνο το πρωί μετά τη σύνταξη. Θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα έχετε ένα αίσθημα είτε λύπης είτε ικανοποίησης για όσα έχεις επιτύχει. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το εκτιμήσεις αυτό στα τρόπαια και τα μετάλλια ή τα γκολ και τις ασίστ. Είναι περισσότερο ότι δίνω τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και έχω βάλει τα πάντα σε αυτό. ”

“ Όσο μπορώ να το πω αυτό, ότι κάθε μέρα βάζω τα πάντα σε αυτό, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου, προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσα να είμαι για την ομάδα και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και αν μεγιστοποίησω τις δυνατότητες που όλοι μου έλεγαν από πολύ μικρή ηλικία ότι είχα, τότε θα είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος. ”

Η βελτίωση δεν σταματά για τον Trent Alexander-Arnold.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com