Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Global Head of Soccer στη Red Bull ο Jürgen Klopp

Global Head of Soccer στη Red Bull ο Jürgen Klopp

Ο Jürgen Klopp λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τη Liverpool, είναι έτοιμος να ανοίξει το επόμενο του κεφάλαιο στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς από τον Ιανουάριο θα γίνει ο νέος «Global Head of Soccer» στον όμιλο της Red Bull, όπως αποκάλυψε το Sky Germany το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γερμανικού μέσου, ο πρώην προπονητής των Reds έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αναλάβει τα καθήκοντα του από την 1η Ιανουαρίου.

Από τον Ιανουάριο, ο Klopp θα συμβουλεύει όλες τις ομάδες της Red Bull (Leipzig, Salzburg, New York, Bragantino) για προπονητικά θέματα, φιλοσοφία παιχνιδιού, ανάπτυξη και μεταγραφές ταλέντων/προπονητών και άλλα.

Προπονητής στην RB Salzburg είναι ο πρώην βοηθός του Klopp στη Liverpool, Pep Lijnders, ενώ στο ρόστερ της υπάρχει τόσο ο Stefan Bajcetic που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους Reds, όσο και ο Bobby Clark που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Αυστριακή ομάδα.

Σημαντικός παράγοντας στη συμφωνία του Γερμανού με τη Red Bull, είναι πως στο συμβόλαιο υπάρχει ειδικός όρος, ο οποίος επιτρέπει στον 57χρονο να αποχωρήσει, όποτε εκείνος το επιθυμεί, αν πρόκειται να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Julian Nagelsmann.

Ο Jürgen Klopp κάνει το νέο του βήμα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com