Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με άλλο χορηγό η Liverpool εναντίον της Chelsea για φιλανθρωπικό σκοπό

Με άλλο χορηγό η Liverpool εναντίον της Chelsea για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι ομάδες ανδρών και γυναικών της Liverpool θα αλλάξουν το κανονικό λογότυπο της φανέλας στο μπροστινό μέρος, με ένα σχέδιο «Futuremakers by Standard Chartered» για τους επερχόμενους αγώνες τους στο Anfield και οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τις υπογεγραμμένες φανέλες που φοριούνται από τον αγώνα.

Το «Futuremakers by Standard Chartered» είναι η παγκόσμια πρωτοβουλία του κύριου συνεργάτη του συλλόγου που στοχεύει να ενδυναμώσει τους υποαπασχολούμενους νέους σε όλο τον κόσμο και να τους διδάξει δεξιότητες για να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να βρουν δουλειά ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Τις τελευταίες πέντε σεζόν, η LFC άλλαξε το κανονικό της λογότυπο στο μπροστινό μέρος της μπλούζας με το σχέδιο Futuremakers και δώρισε τις φανέλες που φοριούνται από αγώνες σε δημοπρασία, για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και τα χρήματα για το πρόγραμμα.

Πρώτον, οι γυναίκες θα φορέσουν τις φανέλες των Futuremakers την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όταν θα αντιμετωπίσουν τη Manchester City στο Anfield. Τα εισιτήρια εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα και κοστίζουν μόλις £ 10 για ενήλικες και £ 4 για juniors. Για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας, επισκεφθείτε εδώ.

Οι άνδρες θα φορέσουν τις φανέλες την Κυριακή 20 Οκτωβρίου όταν θα παίξουν με την Chelsea στο Anfield. Μετά από κάθε αντίστοιχο αγώνα, οι φανέλες θα υπογράφονται από τους παίκτες και θα βγαίνουν σε δημοπρασία όπου, οι οπαδοί θα μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία τους να κερδίσουν ένα κομμάτι της ιστορίας των Reds.

Οι δημοπρασίες θα παρουσιάζουν έως και 11 υπογεγραμμένες φανέλες από ανδρικές και γυναικείες ομάδες, καθώς και επιπλέον μπλουζάκια που έχουν εκδοθεί από αγώνες και φορεμένα από πάγκο, που θα δημοπρατηθούν στην πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων Charity Stars.

Η φετινή καμπάνια, με τίτλο «Μερικές ανταλλαγές σημαίνουν περισσότερα», εντάσσεται στο τελετουργικό της αλλαγής φανελών.

Για να υποστηρίξουν την καμπάνια, η Liverpool και η Standard Chartered δημιούργησαν αποκλειστικά βίντεο με παίκτες ανδρών και γυναικών που μιλούν για την ανταλλαγή μπλουζών, τι σημαίνει να παίζεις με τη φανέλα των Futuremakers και πολλά άλλα.

Η δημοπρασία «Shirt Swap» διαρκεί από τις 13 Οκτωβρίου για τις γυναικεία φανέλες και τις 20 Οκτωβρίου για τις ανδρικές, έως τις 11 Νοεμβρίου.

Οι δημοπρασίες βρίσκονται στο CharityStars.com/SCFM, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στους αποδέκτες του «Futuremakers by Standard Chartered», της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της τράπεζας για την καταπολέμηση της οικονομικής ανισότητας.

Με άλλο χορηγό η Liverpool εναντίον της Chelsea για φιλανθρωπικό σκοπό

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com