Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Slot εξηγεί γιατί η ομάδα δεν μένει στο ξενοδοχείο τα βράδια πριν τους αγώνες

Ο Slot εξηγεί γιατί η ομάδα δεν μένει στο ξενοδοχείο τα βράδια πριν τους αγώνες

Μια από τις πρώτες αλλαγές που έφερε ο Arne Slot με την έλευση του στο Anfield, είναι πως η ομάδα δεν διαμένει πλέον στο Titanic Hotel της πόλης τα βράδια πριν τους εντός έδρας αγώνες, όπως συνήθιζε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια με τον Jürgen Klopp.

Πλέον, οι συνήθειες των Reds είναι διαφορετικές, όπως εξήγησε ο Ολλανδός στο Sky Sports, καθώς τόσο οι παίκτες, όσο και το staff παραμένουν στα σπίτια τους το βράδυ πριν τη μέρα του αγώνα, πριν συγκεντρωθούν το πρωί της ημέρας του αγώνα για το καθιερωμένο meeting, για να επιβιβαστούν στη συνέχεια στο πούλμαν με προορισμό το Anfield.

Ο Slot για την εν λόγω αλλαγή ανέφερε:

“ Ίσως το μοναδικό, δεν ξέρω αν είναι κανόνας, αλλά όλοι είχαν συνηθίσει να πηγαίνουν πολύ σε ξενοδοχεία την ημέρα πριν από το παιχνίδι. ”

“ Και αυτό είναι που αλλάξαμε γιατί ένιωσα εγώ, όπως και το προσωπικό μου νιώθει ότι το καλύτερο μέρος για ύπνο είναι το δικό σου κρεβάτι, σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή ξεκούραση. ”

“ Αυτό δεν είναι κανόνας, αλλά αυτό είναι ίσως ένα από τα λίγα πράγματα που έχουμε αλλάξει, ότι οι παίκτες πριν από έναν εντός έδρας αγώνα είναι στο σπίτι τους, στο δικό τους κρεβάτι, αντί να είναι σε ένα ξενοδοχείο. Αυτό δεν είναι κανόνας, αλλά άλλαξε. ” Σημείωσε ο Ολλανδός.

Η αλλαγή που έφερε ο Slot πριν τους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com