Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά σε ανανέωση οι Konate και Quansah

Κοντά σε ανανέωση οι Konate και Quansah

Η Liverpool είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει τα συμβόλαια των Ibrahima Konate και Jarell Quansah, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής.

Οι Reds θέλουν να επιβραβεύσουν τους δύο κεντρικούς αμυντικούς με νέα συμβόλαια, τα οποία θα τους φέρουν καλύτερες οικονομικές απολαβές, καθώς και να τους κρατήσουν για τα επόμενα χρόνια στο Anfield.

Αμφότεροι είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι στην ομάδα, με πρόθεση να συμφωνήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου τους με τον σύλλογο.

Ο Ibrahima Konate βρίσκεται στους Reds από το 2021 και θα είναι η πρώτη ανανέωση που υπογράφει με την ομάδα.

Το τρέχον συμβολαίου του Γάλλου άσου ολοκληρώνεται το 2026, ενώ του Quansah το καλοκαίρι του 2027, κάτι που όμως αναμένεται να αλλάξει μόλις επέλθει η οριστική συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, οι συγκεκριμένες δεν είναι οι μοναδικές ανανεώσεις συμβολαίων που χειρίζονται οι άνθρωποι των Reds και συγκεκριμένα ο Richard Hughes, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Merseyside αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στις περιπτώσεις των Mo Salah, Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold.

Ιδανικά οι Reds θα ήθελαν να κρατήσουν και τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους, ωστόσο οι μέχρι τώρα συζητήσεις με τους εκπροσώπους τους δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία επέκτασης.

Οι Reds προχωρούν στις ανανεώσεις των Konate και Quansah.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com