Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τα προβλήματα των Alisson & Mac Allister

Τα νεότερα για τα προβλήματα των Alisson & Mac Allister

Η Liverpool πέρασε από την έδρα της Crystal Palace το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο είδε αρχικά τον Alexis Mac Allister και έπειτα τον Alisson Becker να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου keeper είναι στον δεξί δικέφαλο, ενώ του Macca στη βουβωνική χώρα και μένει να δούμε αν ο δεύτερος θα ενταχθεί στην εθνική Αργεντινής ή όχι.

Αμφότεροι θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων τους.

Ο Arne Slot ανέφερε αρχικά για τον Ali: 

“ Το πιο πρόσφατο είναι ότι δεν ξέρουμε, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι αν ένας παίκτης αποχωρήσει όπως έκανε, αυτό συνήθως σημαίνει ότι δεν είναι στην ομάδα της Βραζιλίας και δεν περιμένω να είναι στην ομάδα στο πρώτο παιχνίδι που παίζουμε μετά [τη διακοπή]. ”

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, αλλά υποθέτω ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει. ”

Για τον Mac Allister πρόσθεσε:

“ Βγήκε λόγω τραυματισμού, αλλά πόσο σοβαρός είναι είναι δύσκολο για μένα να κρίνω αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει, όπως είδατε, γιατί δεν συνέβη ένα δευτερόλεπτο πριν από το ημίχρονο, αλλά το ένιωσε λίγο υπερβολικά και είπε ότι δεν πίστευε ότι ήταν καλό να συνεχίσει να παίζει, γιατί ποτέ δεν να ξέρεις αν θα το κάνεις χειρότερο. ”

“ Τώρα, ποια είναι η ακριβής κατάσταση, μπορεί να πάει στην Αργεντινή; Μπορεί να παίξει εκεί; Είναι δύσκολο να σας το πω τώρα. Είναι ένα θέμα στη βουβωνική χώρα του. ”

Με δύο τραυματισμούς οι Reds από το Selhust Park.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com