Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απόδραση με Jota από το Selhust Park

Απόδραση με Jota από το Selhust Park

Διπλό παραμονής στην κορυφή στο Selhust Park για τη Liverpool! Οι Reds πέρασαν δύσκολα με 0-1 από την έδρα της Crystal Palace και παραμένουν στην κορυφή της Premier League με 6 νίκες σε 7 αγώνες και 18 βαθμούς.

Ο Diogo Jota το μοναδικό γκολ του ματς στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα του Slot δεν πήρε εύκολο το διπλό και δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της για τρίτο συνεχόμενο ματς, αν και είχε καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος μπόρεσε να αντέξει στην πίεση και τις ευκαιρίες των Eagles, για να κρατήσει το 0-1 ως το τέλος.

Α’ Ημίχρονο: Με 4 αλλαγές από τον αγώνα της Τετάρτης με τη Bologna και τους Τσιμίκα και Curtis Jones να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησε η Liverpool στο Selhust Park.

Οι Eagles έπειτα από μόλις 25 δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ, ωστόσο ο Nketiah που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μετά από 9 λεπτά αγώνα είχαμε όμως το γκολ που μέτρησε και ήρθε από τη Liverpool! Ο Τσιμίκας έβγαλε τέλεια μπαλιά προς τον Gakpo στα αριστερά, εκείνος γύρισε ιδανικά, για να βρει τον Jota στην καρδιά της άμυνας της Palace και να σκοράρει στη συνέχεια ο Πορτογάλος για το 0-1!

Οι Reds συνέχισαν και μετά το γκολ τους να έχουν την κατοχή και να πλησιάζουν αρκετά τα καρέ των γηπεδούχων, όμως χρειάστηκαν να περιμένουν ως το 29’ για να βρουν την επόμενη καλή τους στιγμή, όταν ο Henderson απέκρουσε το εκτός περιοχής σουτ του Trent.

Στο 34’ ήταν ξανά ο Jota πρωταγωνιστής της επόμενης ευκαιρίας της ομάδας του Slot, όμως δεν τελείωσε καλά τη φάση από εξαιρετική εντός περιοχής θέση, ενώ στο 40’ η κεφαλιά του van Dijk, έπειτα από κόρνερ του Gakpo, έφυγε ψηλά.

Στο δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Palace έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Sarr έλαβε τη μπάλα και την υποδέχθηκε όπως ήθελε, για να σουτάρει προς την αριστερή γωνία του Alisson και να υποχρεώσει τον Βραζιλιάνο σε μια μεγάλη επέμβαση, για να διατηρήσει το μηδέν.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Szoboszlai πήρε τη θέση του Alexis Mac Allister.

Στο 56’ οι Reds πλησίασαν ξανά στο 0-2, όταν ο van Dijk βρήκε με τη μπαλιά του τον Mo Salah, εκείνος σταμάτησε τη μπάλα και σούταρε ωστόσο η προσπάθεια εκείνου σταμάτησε στον Henderson.

Οι Eagles βρήκαν την επόμενη στιγμή τους στο 63’, έπριτα από λάθος του Gravenberch, όμως ο Alisson είχε απάντηση στο σουτ του Nketiah, ενώ στο 70’ απομάκρυνε σε κόρνερ και εκείνο του Eze, για να ακολουθήσει ένα λεπτό αργότερα νέα απόκρουση με γροθιές στο τακουνάκι του Chalobah.

Στο 72ο λεπτό ο Mo Salah παραχώρησε τη θέση του, στον Luis Diaz, ενώ στο 78’ ο Arne Slot υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Alisson τραυματίστηκε σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα και τη θέση του πήρε ο Τσέχος διεθνής, Jaros, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με τους Reds.

Στο ίδιο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Κώστας Τσιμίκας από τον Andy Robertson.

Η ομάδα του Glasner στο 85’ άγγιξε και πάλι την ισοφάριση, όταν βγήκε με 3 παίκτες στην αντεπίθεση, όμως το πλασέ του Eze κατέληξε πάνω στον Jaros.

Οι Κόκκινες αλλαγές έκλεισαν στο 89’ με την είσοδο του Endo αντί του Jones.

Crystal Palace: Henderson; Chalobah (Kamada 88′), Guehi, Lacroix; Munoz (Clyne 27′), Wharton (Hughes 60′), Lerma, Mitchell (Mateta 60′); Eze, Sarr, Nketiah

Liverpool: Alisson (Jaros 79′); Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Τσιμίκας (Robertson 79′); Gravenberch, Jones (Endo 89′), Mac Allister (Szoboszlai 46′); Salah (Diaz 72′), Gakpo, Jota

Πάγκος: Quansah, Gomez, Bradley, Nunez

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Chelsea στο Anfield.

Ο Diogo Jota κράτησε τους Reds στην κορυφή.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com