Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crystal Palace – Liverpool (preview)

Crystal Palace – Liverpool (preview)

Έβδομη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο Selhust Park από την Crystal Palace το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να πετύχουν την έκτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και να πάνε στη διακοπή ως πρωτοπόροι της Premier League.

Η ομάδα του Arne Slot νίκησε το περασμένο Σάββατο με 1-2 τη Wolves, ενώ την Τετάρτη επικράτησε με 2-0 της Bologna στο Anfield.

Η Crystal Palace έχει πραγματοποιήσει ξεκίνημα δίχως νίκη στη φετινή σεζόν, έχοντας τρεις βαθμούς από τρεις ισοπαλίες και προέρχεται από ήττα με 2-1 από την Everton στο Goodison Park, προβληματίζοντας έντονα με τη μέχρι τώρα απόδοσή της.

Από τον Ολλανδό προπονητή των Reds περιμένουμε μια ενδεκάδα σχεδόν ίδια με εκείνη που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης.

Δύο από τις αλλαγές που θα μπορούσαμε να δούμε, είναι η αντικατάσταση του Luis Diaz με τον Cody Gakpo και του Darwin Nunez με τον Diogo Jota, ο οποίος είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα.

Νεότερες απουσίες για τους Reds δεν υπάρχουν, με τον Harvey Elliott να παραμένει φυσικά εκτός και τον Federico Chiesa να μην προλαβαίνει την αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, οι Eagles βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα ήθελαν να πάρουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Οι μοναδικές νίκες που έχει πανηγυρίσει η ομάδα του Glasner είναι για το Carabao Cup, στο οποίο και συνεχίζει, ενώ στο Selhust Park για την Premier League μετρά ως τώρα μια ήττα και δύο ισοπαλίες.

Κόντρα στη Liverpool θα στερηθεί τους Holding, Riad, Richards και Doucoure.

Στον περσινό αγώνα του Selhust Park, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Simon Hooper.

Για το διπλό στο Selhust Park η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com