Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Έχουμε καταπληκτική ομάδα – όνειρο το Champions League»

Mac Allister: «Έχουμε καταπληκτική ομάδα – όνειρο το Champions League»

Ο Alexis Mac Allister συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου της Liverpool ενόψει του αγώνα με την Bologna για το Champions League, αποθεώνοντας τη φετινή ομάδα των Reds και τον προπονητή, Arne Slot και μιλώντας για το όνειρο του Uefa Champions League.

Ο Αργεντινός ανέφερε για τους φετινούς στόχους:

“ Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο θα δούμε αν είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε τρόπαια. ”

“ Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Είναι νωρίς ακόμα. Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος. ”

Για την τριάδα του κέντρου είπε:

“ Την περασμένη σεζόν έπαιξα κυρίως ως εξάρι. Η θέση μου είναι αρκετά διαφορετική, αλλά έχουμε μεγάλη ελευθερία. Μερικές φορές είναι ο Ryan στο 6, μερικές φορές είναι δύο έξι και ο Dom ως δεκάρι. Νιώθω πολύ άνετα και μου αρέσουν οι ιδέες. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου. ”

Για την άνοδο του Luis Diaz:

“ Ξέρει πόσο σημαντικοί είναι οι αριθμοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει τα γκολ και τις ασίστ. Ήταν καταπληκτικός για εμάς. Νομίζω ότι μπορεί ακόμα να βελτιωθεί. Η συνέπεια είναι το κλειδί. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να δείξει πόσο φανταστικός είναι. ”

Για τη συμμετοχή στο Champions League: 

“ Για κάποιους ήταν έκπληξη που έκανα το ντεμπούτο μου στο CL εναντίον της Milan. Είναι ένα όνειρο. Για να παίξεις για τη Liverpool, πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό (για την κατάκτηση). Θα δούμε στο τέλος της σεζόν. ”

Όσο για τον Arne Slot:

“ Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής. Καταλάβαμε τι θέλει από εμάς και αυτό είναι το κυριότερο. Για να μεταδώσει την ιδέα που έχει στους παίκτες. ”

Για το αν γνωρίζει κάτι σχετικό με την Bologna:

“ Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά από τα παιχνίδια τους φέτος. Γνωρίζω τον προπονητή από την εποχή του στη Fiorentina, λόγω του Nico Gonzalez, ο οποίος είναι καλός μου φίλος και μου είχε πει πολλά πράγματα για εκείνον. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. ”

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης:

“ Νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η απόδοση εναντίον της Wolves δεν ήταν η καλύτερη. Αλλά όταν έχεις έναν προπονητή και μια ομάδα που το συνειδητοποιούν, είναι πολύ θετικό πράγμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ. ” Τόνισε ο Mac Allister.

Τέλος, για τον Federico Chiesa: 

“ Από την ημέρα που ήρθε, μπορούσες να δεις πόσο χαρούμενος είναι που είναι εδώ. Έχει δείξει στις προπονήσεις πόσο καλός είναι. Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά εδώ. ”

Ο Alexis Mac Allister είναι σίγουρος για την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com