Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Νιώθω πιο ελεύθερος ως δεκάρι»

Jones: «Νιώθω πιο ελεύθερος ως δεκάρι»

Την θέση του δεκαριού δείχνει να προτιμά ο Curtis Jones, όπως δήλωσε στην κάμερα του LFC TV αμέσως μετά τη νίκη με σκορ 5-1 επί της West Ham για το Carabao Cup.

Ο scoucer έλαμψε στο δεύτερο μέρος εναντίον των Hammers, διότι ένιωσε μεγαλύτερη ελευθερία στον πιο προωθημένο ρόλο που είχε.

Αναφορικά με την απόδοση του στο β’ μέρος στο ματς της Τετάρτης, ανέφερε:

“ Στο ημίχρονο έλεγα ότι δεν υπάρχει χώρος, έστησαν με ένα μεσαίο μπλοκ όπου ήταν δύσκολο για τους κεντρικούς μέσους να παίξουν ”

“ Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε περισσότερο, μπόρεσα να πάρω περισσότερο χώρο και παίζαμε περισσότερο, και από εκεί ήρθαν τα γκολ. ”

“ Έπαιζα περισσότερο ως 8αρι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζα περισσότερο δεκάρι. Νομίζω ότι αυτό έχει περάσει μαζί με το παιχνίδι τώρα, αλλά ήμουν πιο ψηλά στο γήπεδο. ”

“ Είμαι πιο άνετα εκεί γύρω, νιώθω πιο ελεύθερος. Μετά έδειξα ότι μπορώ να παίξω γύρω από την περιοχή. Είχα ένα σωρό σουτ που δεν σκόραρα, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει. ”

Για την ασίστ που έδωσε στον Jota:

“ Ναι, είναι κάτι που έχει πει ο προπονητής και το προσωπικό για μένα, όταν παίρνω την μπάλα πρέπει να την τρέχω περισσότερο. Είναι μια δύναμή μου. ”

“ Αυτό προσπάθησα λοιπόν, το έκανα ξανά, την προώθησα στον Jota και ήξερα ότι θα σκοράρει, οπότε είχα ήδη ένα χαμόγελο στα χείλη μου μόλις πέρασε η μπάλα από τα πόδια του. ”

Καλό δεύτερο μέρος από τον Curtis Jones την Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com