Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Στη Liverpool είχα μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

Thiago: «Στη Liverpool είχα μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

Ο Thiago Alcantara δήλωσε στην ιστοσελίδα των Reds πως πέρασε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του στο Anfield.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε 98 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα βρέθηκε στις κερκίδες του Anfield το απόγευμα του Σαββάτου και παρακολούθησε τον αγώνα με τη Nottingham Forest.

Για το πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο είπε:

“ Μου λείπει να είμαι κοντά – να είμαι γύρω από την ομάδα και τα αποδυτήρια. Μου λείπει το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αλλά στο τέλος, η απόφαση [να αποσυρθώ] αναγκάστηκε από σωματικά προβλήματα. Αλλά απλώς διατηρώ τη φόρμα μου και προσπαθώ να παίξω όσο περισσότερο μπορώ με τους φίλους μου και προσπαθώ να είμαι ενεργός στο παιχνίδι. ”

Τι ακολουθεί για εκείνον:

“ Λοιπόν, είχα την ευκαιρία να ξαναμπώ στο ποδόσφαιρο, βοηθώντας το προπονητικό επιτελείο της Barcelona. Αποφάσισα για το πρακτικό κομμάτι, όχι για τη θεωρία – μόνο και μόνο λόγω της εμπειρίας που είχα όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο και του είδους του ρόλου που είχα στην ομάδα. Θέλω απλώς να το περάσω σε άλλους παίκτες. Μου αρέσει να βοηθάω και νέους παίκτες, νέους παίκτες να εξελίσσονται υπό τον προπονητή. Ήταν πολύ καλό. ”

Όσο για το πως ήταν η επιστροφή στο Anfield ως φίλαθλος:

“ Πάντα ήταν στόχος να βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως φίλαθλος. Είχα την τύχη – η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία – να είμαι εδώ για τέσσερα χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου επίσης. Τώρα έχω την ευκαιρία ανά πάσα στιγμή να είμαι τόσο θερμή υποδοχή από τους οπαδούς, αλλά και από τους παίκτες επίσης. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να είσαι εδώ. ”

Ο Thiago πέρασε 4 χρόνια στο Anfield.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com