Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Slot: «Δεν θα αλλάξουμε προσέγγιση ενόψει Milan»

Slot: «Δεν θα αλλάξουμε προσέγγιση ενόψει Milan»

Η εντός έδρας ήττα από τη Nottingham Forest το Σάββατο δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα των Reds ενόψει της πρεμιέρας τους στο Uefa Champions League την Τρίτη κόντρα στην AC Milan, όπως δήλωσε ο Arne Slot στη συνέντευξη τύπου μετά το Σαββατιάτικο ματς.

Η Liverpool γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, όμως είναι αποφασισμένη να την αφήσει πίσω της και να μπει με το δεξί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα στους Μιλανέζους, τους οποίους είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα τη σεζόν 2021-22.

Ο Slot αναφορικά με το αν θα υπάρξει αλλαγή προσέγγισης, απάντησε:

“ Θα προετοιμαστούμε όπως προετοιμαζόμαστε [για] όλα τα άλλα. Δεν θα ήταν καλό [αν αυτή η ήττα ήταν επιρροή]. Αν άλλαζα τον τρόπο προετοιμασίας μου μετά από μια ήττα, αυτό σημαίνει ότι θα κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ μόνο αφού χάσουμε. Έτσι, προσπαθώ πάντα να κάνω το ίδιο, ακριβώς το ίδιο που περιμένω από τους παίκτες. ” Είπε ο τεχνικός των Reds.

“ Πρέπει να ανακάμψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά από μια νίκη και μετά από μια ήττα ή μια ισοπαλία. Και θα προσπαθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να προετοιμαστούμε για την Τρίτη, που θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αλλά και ένα παιχνίδι όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ ποιότητα. ”

Δεν αλλάζει την προσέγγιση του ο Slot.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com