Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Slot: «Χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα»

Slot: «Χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα»

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του με την μπάλα στα πόδια απέδωσε ο Arne Slot την εντός έδρας ήττα από τη Nottingham Forest για την Premier League.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε τι δεν πήγε καλά για τους Reds:

“ Νομίζω ότι το μόνο πράγμα στο οποίο επηρεαστήκαμε ήταν η κατοχή μπάλας γιατί έπαιξαν πολλές μακριές μπάλες, οπότε αν πάρεις την μπάλα πίσω, πρέπει να περάσεις από 11 παίκτες. Είχαμε πολλή κατοχή μπάλας αλλά καταφέραμε να δημιουργήσουμε μόνο τρεις [ή] τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες, οπότε αυτό δεν είναι αρκετό αν έχεις τόση κατοχή μπάλας. Αν παίζεις τόσο πολύ στο μισό τους, πρέπει να τα πας πολύ καλύτερα. Χάσαμε την μπάλα τόσες φορές σε απλές καταστάσεις. Αυτή είναι, νομίζω, η κύρια ιστορία του παιχνιδιού: η κατοχή μπάλας δεν είναι αρκετά καλή. ”

Αν η διακοπή έπαιξε τον δικό της ρόλο:

“ Είναι πάντα δύσκολο να το πω αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι είχε καμία σχέση με αυτό. Οι παίκτες επέστρεψαν δυνατοί και είδα σήμερα επίσης μια ομάδα που ήθελε να παλέψει μέχρι το τέλος. Οπότε δεν είχε να κάνει με την ενέργεια, κατά τη γνώμη μου, αλλά απλά είχαμε πολύ την μπάλα και έπρεπε να δημιουργήσουμε από την κατοχή μπάλας. Αν κοιτάξετε τα γκολ που έχουμε σημειώσει μέχρι τώρα, σημειώσαμε επίσης αρκετά από μεταβατικές στιγμές, από το να κερδίσουμε την μπάλα πίσω και μετά να πάμε στο transition. ”

“ Αλλά η άλλη ομάδα έπαιξε πολύ πάνω από το pressing μας με πολλές μακριές μπάλες, έτσι όπως είπα, πήραμε την μπάλα κυρίως στην τελευταία μας γραμμή. Εκεί δεν ήταν αρκετά καλό σήμερα γιατί και πάρα πολλές ατομικές εμφανίσεις στην κατοχή μπάλας δεν ήταν στα πρότυπα που έχω συνηθίσει από αυτούς τους παίκτες. ” Τόνισε ο Slot.

Αν η ήττα αποτελεί ένα πισωγύρισμα:

“ Όχι στην πρόοδο μας, αλλά ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω. Αν χάσεις έναν εντός έδρας αγώνα είναι πάντα μια αποτυχία, ειδικά αν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν αυτή… αλλά ποτέ δεν ξέρουμε, ίσως θα πάει μέχρι το τέλος για να παλέψει για τα εισιτήρια του Champions League, αλλά συνήθως αυτή η ομάδα δεν καταλήγει στην πρώτη 10άδα , οπότε αν χάσεις ένα παιχνίδι εναντίον τους είναι μεγάλη απογοήτευση. Αν και, ήταν οργανωμένοι και δομημένοι πολύ καλά σήμερα. ”

Τι αντίδραση περιμένει τώρα:

“ Θέλω να βλέπω την ίδια στάση κάθε μέρα: μετά από μια μεγάλη νίκη, μετά από μια μικρή νίκη, μετά από ισοπαλία, μετά από μια ήττα. Είναι απλώς να βγούμε ξανά στη δουλειά αύριο, να αναλύσουμε τι κάναμε καλά και τι όχι καλά. Υπήρχαν αρκετά πράγματα που μπορούσαμε να βελτιώσουμε από το παιχνίδι με τη Man United, αυτό τους δείξαμε επίσης. Τους δείξαμε επίσης μερικά καλά πράγματα, και αυτό θα είναι το ίδιο αύριο και μεθαύριο. Αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που παίζαμε μέχρι τώρα γιατί αντιμετωπίσαμε ένα χαμηλό μπλοκ, η ομάδα που αντιμετωπίσαμε έπαιξε πολύ χαμηλά και ως αποτέλεσμα είχαμε πολλή κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε. ”

Ο Arne Slot θα περιμένει αντίδραση από τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com